In nauwe samenwerking met Shell zijn er bij het DHL ServicePoint ‘Schiphol’ aan de Eurolaan in Nieuw-Vennep in één klap liefst 45 nieuwe Shell Recharge laadpunten in gebruik genomen. Het laadplein zal worden gebruikt door de elektrische bezorgbussen van DHL.
'belangrijke mijlpaal'

45 Shell Recharge laadpunten nu open bij DHL ServicePoint Schiphol

Volgens DHL Express Nederland is de realisatie van het laadplein ‘een belangrijke mijlpaal’, want het maakt van de vestiging in Nieuw-Vennep de allereerste DHL Express-locatie in Nederland met een dergelijke geavanceerde laadinfrastructuur. Foto: DHL Express Nederland, 2024

In nauwe samenwerking met Shell zijn er bij het DHL ServicePoint ‘Schiphol’ aan de Eurolaan in Nieuw-Vennep in één klap liefst 45 nieuwe Shell Recharge laadpunten in gebruik genomen. Het laadplein zal worden gebruikt door de elektrische bezorgbussen van DHL.

Volgens DHL Express Nederland is de realisatie van het immense laadplein ‘een belangrijke mijlpaal’, want het maakt van de vestiging in Nieuw-Vennep de allereerste DHL Express-locatie in Nederland met een dergelijke geavanceerde laadinfrastructuur. Het is een cruciale stap in het verduurzamen van onze pakketbezorging, aldus het bedrijf. De duurzame mobiliteitsoplossing sluit aan bij het doel om in 2050 volledig emissievrij te zijn.

Cruciale stap

Hilmar van den Dool, general manager E-mobility and Decarbonisation bij Shell, geeft aan ‘trots’ te zijn op de samenwerking. ‘Op deze manier helpen we DHL Express om hun pakketbezorging te verduurzamen. Een cruciale stap naar een duurzamere toekomst. Samen! Deze samenwerking met DHL Express is een voorbeeld van ons brede scala aan oplossingen die we bedrijven kunnen bieden om hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken’, aldus Van den Dool.
Na de eerdere realisatie van 125 laadpunten bij DHL Express in Brussel afgelopen september, is dit de eerste DHL Express-locatie in Nederland met een laadinfrastructuur van een dergelijke omvang.

Doel van DHL Express Nederland is om alle logistiek gerelateerde CO2-emissie in 2050 te reduceren tot nul. Door innovatie en efficiëntie in logistieke processen en transport wil DHL de belasting voor het milieu vergaand beperken.

Lees ook: 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

45 Shell Recharge laadpunten nu open bij DHL ServicePoint Schiphol | TankPro.nl
In nauwe samenwerking met Shell zijn er bij het DHL ServicePoint ‘Schiphol’ aan de Eurolaan in Nieuw-Vennep in één klap liefst 45 nieuwe Shell Recharge laadpunten in gebruik genomen. Het laadplein zal worden gebruikt door de elektrische bezorgbussen van DHL.
'belangrijke mijlpaal'

45 Shell Recharge laadpunten nu open bij DHL ServicePoint Schiphol

Volgens DHL Express Nederland is de realisatie van het laadplein ‘een belangrijke mijlpaal’, want het maakt van de vestiging in Nieuw-Vennep de allereerste DHL Express-locatie in Nederland met een dergelijke geavanceerde laadinfrastructuur. Foto: DHL Express Nederland, 2024

In nauwe samenwerking met Shell zijn er bij het DHL ServicePoint ‘Schiphol’ aan de Eurolaan in Nieuw-Vennep in één klap liefst 45 nieuwe Shell Recharge laadpunten in gebruik genomen. Het laadplein zal worden gebruikt door de elektrische bezorgbussen van DHL.

Volgens DHL Express Nederland is de realisatie van het immense laadplein ‘een belangrijke mijlpaal’, want het maakt van de vestiging in Nieuw-Vennep de allereerste DHL Express-locatie in Nederland met een dergelijke geavanceerde laadinfrastructuur. Het is een cruciale stap in het verduurzamen van onze pakketbezorging, aldus het bedrijf. De duurzame mobiliteitsoplossing sluit aan bij het doel om in 2050 volledig emissievrij te zijn.

Cruciale stap

Hilmar van den Dool, general manager E-mobility and Decarbonisation bij Shell, geeft aan ‘trots’ te zijn op de samenwerking. ‘Op deze manier helpen we DHL Express om hun pakketbezorging te verduurzamen. Een cruciale stap naar een duurzamere toekomst. Samen! Deze samenwerking met DHL Express is een voorbeeld van ons brede scala aan oplossingen die we bedrijven kunnen bieden om hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken’, aldus Van den Dool.
Na de eerdere realisatie van 125 laadpunten bij DHL Express in Brussel afgelopen september, is dit de eerste DHL Express-locatie in Nederland met een laadinfrastructuur van een dergelijke omvang.

Doel van DHL Express Nederland is om alle logistiek gerelateerde CO2-emissie in 2050 te reduceren tot nul. Door innovatie en efficiëntie in logistieke processen en transport wil DHL de belasting voor het milieu vergaand beperken.

Lees ook: 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.