Van Staveren breidt het aantal snellaadpleinen dat het heeft uit. Na Almere en de recente opening in Kampen, opende het bedrijf uit Emmeloord onlangs in Dronten het derde laadplein met Shell Recharge snelladers. De opening van de vierde snellaadlocatie staat op stapel.
'reis naar emissievrij'

Na Almere en Kampen nu snellaadplein voor Van Staveren in Dronten

Na Almere en Kampen, werd half december het derde Shell Recharge snellaadplein van Van Staveren geopend in Dronten. Aan de vierde locatie wordt gewerkt. Foto: Shell, 2024

Van Staveren breidt het aantal snellaadpleinen dat het heeft uit. Na Almere en de recente opening in Kampen, opende het bedrijf uit Emmeloord onlangs in Dronten het derde laadplein met Shell Recharge snelladers. De realisatie van de vierde snellaadlocatie is reeds van start gegaan.

Het derde Recharge snellaadplein van Van Staveren, gerealiseerd bij het Shell-tankstation aan de De Zuid in Dronten, werd officieel geopend door algemeen directeur Jitha van Staveren. “Het is een bijzonder moment voor mij, aangezien de historie van deze locatie verbonden is met mijn moeder die ooit deze Shell locatie opende”, zei Van Staveren. “Het voelt heel speciaal om hier nu het snellaadplein te mogen openen. En we merken nu al een positieve reactie van inwoners van de gemeente, passanten en forenzen die gebruik maken van het snellaadplein.” Op de locatie aan de De Zuid in Dronten vinden bezitters van een EV Shell Recharge snelladers met een vermogen van 150 kW.

Almere en Kampen

De officiële opening van het snellaadplein in Dronten volgde vlak na die bij het Shell-tankstation aan de Zambonistraat in Kampen. Ook bij dit grote bemande station met tankshop en bakery kunnen bezitters van een EV nu terecht bij Shell Recharge snelladers met een vermogen van 150 kW. Het vierde snellaadplein van Van Staveren staat alweer op stapel en moet begin van dit jaar openen in Steenwijk.
Het eerste snellaadplein in het netwerk van Van Staveren opende in september 2022 bij Shell-tankstation Almere Buiten Oost. Hier kunnen zes elektrische voertuigen tegelijkertijd groene stroom snelladen met een vermogen van 150 kW.

Actief bijdragen

“Bij Van Staveren werken we met veel energie aan toegankelijke en efficiënte laadmogelijkheden, waarmee we actief bijdragen aan de elektrificatie van mobiliteit in de regio”, aldus Jitha van Staveren tijdens de opening in Dronten. “We kijken uit naar nog veel meer van deze laadlocaties en we zijn vastberaden om onze klanten te ondersteunen in hun reis naar emissievrij rijden.”

Van Staveren exploiteert 36 tankstations in het noordoosten van Nederland. Zestien met de eigen formule Tank S, de rest onder de vlag van Shell. Alle Tank S-tankstations zijn onbemande locaties. In totaal hebben zestien Shell-stations van Van Staveren ook een shop. Ook heeft het bedrijf dertien Blue Carwash waslocaties.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Na Almere en Kampen nu snellaadplein voor Van Staveren in Dronten | TankPro.nl
Van Staveren breidt het aantal snellaadpleinen dat het heeft uit. Na Almere en de recente opening in Kampen, opende het bedrijf uit Emmeloord onlangs in Dronten het derde laadplein met Shell Recharge snelladers. De opening van de vierde snellaadlocatie staat op stapel.
'reis naar emissievrij'

Na Almere en Kampen nu snellaadplein voor Van Staveren in Dronten

Na Almere en Kampen, werd half december het derde Shell Recharge snellaadplein van Van Staveren geopend in Dronten. Aan de vierde locatie wordt gewerkt. Foto: Shell, 2024

Van Staveren breidt het aantal snellaadpleinen dat het heeft uit. Na Almere en de recente opening in Kampen, opende het bedrijf uit Emmeloord onlangs in Dronten het derde laadplein met Shell Recharge snelladers. De realisatie van de vierde snellaadlocatie is reeds van start gegaan.

Het derde Recharge snellaadplein van Van Staveren, gerealiseerd bij het Shell-tankstation aan de De Zuid in Dronten, werd officieel geopend door algemeen directeur Jitha van Staveren. “Het is een bijzonder moment voor mij, aangezien de historie van deze locatie verbonden is met mijn moeder die ooit deze Shell locatie opende”, zei Van Staveren. “Het voelt heel speciaal om hier nu het snellaadplein te mogen openen. En we merken nu al een positieve reactie van inwoners van de gemeente, passanten en forenzen die gebruik maken van het snellaadplein.” Op de locatie aan de De Zuid in Dronten vinden bezitters van een EV Shell Recharge snelladers met een vermogen van 150 kW.

Almere en Kampen

De officiële opening van het snellaadplein in Dronten volgde vlak na die bij het Shell-tankstation aan de Zambonistraat in Kampen. Ook bij dit grote bemande station met tankshop en bakery kunnen bezitters van een EV nu terecht bij Shell Recharge snelladers met een vermogen van 150 kW. Het vierde snellaadplein van Van Staveren staat alweer op stapel en moet begin van dit jaar openen in Steenwijk.
Het eerste snellaadplein in het netwerk van Van Staveren opende in september 2022 bij Shell-tankstation Almere Buiten Oost. Hier kunnen zes elektrische voertuigen tegelijkertijd groene stroom snelladen met een vermogen van 150 kW.

Actief bijdragen

“Bij Van Staveren werken we met veel energie aan toegankelijke en efficiënte laadmogelijkheden, waarmee we actief bijdragen aan de elektrificatie van mobiliteit in de regio”, aldus Jitha van Staveren tijdens de opening in Dronten. “We kijken uit naar nog veel meer van deze laadlocaties en we zijn vastberaden om onze klanten te ondersteunen in hun reis naar emissievrij rijden.”

Van Staveren exploiteert 36 tankstations in het noordoosten van Nederland. Zestien met de eigen formule Tank S, de rest onder de vlag van Shell. Alle Tank S-tankstations zijn onbemande locaties. In totaal hebben zestien Shell-stations van Van Staveren ook een shop. Ook heeft het bedrijf dertien Blue Carwash waslocaties.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.