Travelcard, een van de grootste aanbieders van tank- en laadpassen voor zakelijke rijders in de Benelux, kan voortaan worden ingezet om te betalen bij Tesla Superchargers in Nederland. Consumenten die van de tank- en laadpas gebruik maken, kunnen verspreid over het land terecht bij ruim 740 laadpunten.
'40 Superchargers-locaties'

Gebruikers betaaldienst krijgen toegang tot 740 Tesla Superchargers

Klanten van de tank- en laadpas hebben daarnaast toegang tot meer dan tienduizend Tesla Superchargers in 25 landen. Foto: Travelcard, 2023

Travelcard, een van de grootste aanbieders van tank- en laadpassen voor zakelijke rijders in de Benelux, kan voortaan worden ingezet om te betalen bij Tesla Superchargers in Nederland. Consumenten die van de tank- en laadpas gebruik maken, kunnen verspreid over het land terecht bij ruim 740 laadpunten.

Klanten van Travelcard kunnen hun elektrische voertuig opladen bij ruim veertig Tesla Superchargers-locaties met in totaal meer dan 740 oplaadpunten in Nederland, met laadsnelheden tot 250 kW. Afhankelijk van het EV-model is het hiermee volgens de initiatiefnemers mogelijk om binnen dertig minuten een vrijwel lege batterij tot 80 procent op te laden. Klanten van de tank- en laadpas hebben daarnaast toegang tot meer dan tienduizend Tesla Superchargers in 25 landen nu de integratie ook is uitgerold over alle Europese landen waar Tesla Superchargers actief zijn. Travelcard kan al in heel Europa worden gebruikt door de samenwerking dat het heeft met Plugsurfing, een van de grootste roamingnetwerken en aanbieders van e-mobiliteitsdiensten in Europa, met meer dan 550.000 openbare oplaadpunten.

Nieuw tijdperk

Volgens Tom Rowlands, MD Global EV Solutions bij Travelcard, geeft de uitbreiding naar Tesla Superchargers aan dat er ‘een nieuw tijdperk is ingegaan van grensoverschrijdend EV-oplaadgemak’. “Klanten van ons in Nederland hebben nu toegang tot de meest geavanceerde oplaadtechnologie die beschikbaar is, wat onze toewijding aan het stimuleren van de toekomst van milieuvriendelijk vervoer onderstreept.”

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gebruikers betaaldienst krijgen toegang tot 740 Tesla Superchargers | TankPro.nl
Travelcard, een van de grootste aanbieders van tank- en laadpassen voor zakelijke rijders in de Benelux, kan voortaan worden ingezet om te betalen bij Tesla Superchargers in Nederland. Consumenten die van de tank- en laadpas gebruik maken, kunnen verspreid over het land terecht bij ruim 740 laadpunten.
'40 Superchargers-locaties'

Gebruikers betaaldienst krijgen toegang tot 740 Tesla Superchargers

Klanten van de tank- en laadpas hebben daarnaast toegang tot meer dan tienduizend Tesla Superchargers in 25 landen. Foto: Travelcard, 2023

Travelcard, een van de grootste aanbieders van tank- en laadpassen voor zakelijke rijders in de Benelux, kan voortaan worden ingezet om te betalen bij Tesla Superchargers in Nederland. Consumenten die van de tank- en laadpas gebruik maken, kunnen verspreid over het land terecht bij ruim 740 laadpunten.

Klanten van Travelcard kunnen hun elektrische voertuig opladen bij ruim veertig Tesla Superchargers-locaties met in totaal meer dan 740 oplaadpunten in Nederland, met laadsnelheden tot 250 kW. Afhankelijk van het EV-model is het hiermee volgens de initiatiefnemers mogelijk om binnen dertig minuten een vrijwel lege batterij tot 80 procent op te laden. Klanten van de tank- en laadpas hebben daarnaast toegang tot meer dan tienduizend Tesla Superchargers in 25 landen nu de integratie ook is uitgerold over alle Europese landen waar Tesla Superchargers actief zijn. Travelcard kan al in heel Europa worden gebruikt door de samenwerking dat het heeft met Plugsurfing, een van de grootste roamingnetwerken en aanbieders van e-mobiliteitsdiensten in Europa, met meer dan 550.000 openbare oplaadpunten.

Nieuw tijdperk

Volgens Tom Rowlands, MD Global EV Solutions bij Travelcard, geeft de uitbreiding naar Tesla Superchargers aan dat er ‘een nieuw tijdperk is ingegaan van grensoverschrijdend EV-oplaadgemak’. “Klanten van ons in Nederland hebben nu toegang tot de meest geavanceerde oplaadtechnologie die beschikbaar is, wat onze toewijding aan het stimuleren van de toekomst van milieuvriendelijk vervoer onderstreept.”

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.