Samenwerking Orange Charging en Autel: ‘Meer duurzame laadoplossingen’
partnership

Samenwerking Orange Charging en Autel: ‘Nog meer laadoplossingen’

Volgens Orange Charging en Autel is de vraag naar hoogwaardige snelladers enorm aan het stijgen. Foto: Orange Charging, 2023

Orange Charging en Autel zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan voor de verkoop en distributie van hoogwaardige snelladers. Volgens beide bedrijven kunnen door het partnership ‘nog meer mensen van duurzame laadoplossingen worden voorzien’.

“We merken dat de vraag naar hoogwaardige snelladers enorm aan het stijgen is”, zegt algemeen directeur Jasper Boogert van Orange Charging. “We hebben voorafgaand een uitgebreide marktanalyse gemaakt en waren direct onder de indruk van de productspec, kwaliteit en de professionaliteit van Autel. Het bedrijf heeft een unieke, volledige productrange met modulaire snelladers met laadcapaciteiten tot 640 kW. Zo geeft de Autel DC Fast wel honderd kilometer bereik in vijf minuten met 480 kW laadvermogen. Dit is ideaal voor onze klanten met een grotere laadbehoefte. Met Autel als aanvulling in ons assortiment, kunnen wij hoogwaardige laadoplossingen aanbieden voor ieder bedrijf.”

Netwerk

Ting Cai, CEO van Autel Europe, is eveneens erg tevreden over de deal. “Samen met Orange Charging kunnen we de Benelux markt perfect bedienen. In zowel Nederland als België hebben ze kantoren met trainingsfaciliteiten voor installateurs. Daarnaast hebben ze een sterke verkooporganisatie en een groot netwerk met klanten in diverse branches.”

Orange Charging is onderdeel van de Sakko Holding, één van de grootste volledig zelfstandige energiebedrijven in Nederland. In 2020 heeft Sakko besloten om meer in te gaan zetten op elektrische mobiliteit. Onder de naam Orange Charging worden laadvoorzieningen aangeboden binnen diverse sectoren.
Autel werd opgericht in 2004 en is wereldwijd een van de marktleiders op gebied van diagnoseapparatuur voor voertuigen. Ze zijn actief in 70 landen en bieden een brede range aan snelladers.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Samenwerking Orange Charging en Autel: ‘Nog meer laadoplossingen’ | TankPro.nl
Samenwerking Orange Charging en Autel: ‘Meer duurzame laadoplossingen’
partnership

Samenwerking Orange Charging en Autel: ‘Nog meer laadoplossingen’

Volgens Orange Charging en Autel is de vraag naar hoogwaardige snelladers enorm aan het stijgen. Foto: Orange Charging, 2023

Orange Charging en Autel zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan voor de verkoop en distributie van hoogwaardige snelladers. Volgens beide bedrijven kunnen door het partnership ‘nog meer mensen van duurzame laadoplossingen worden voorzien’.

“We merken dat de vraag naar hoogwaardige snelladers enorm aan het stijgen is”, zegt algemeen directeur Jasper Boogert van Orange Charging. “We hebben voorafgaand een uitgebreide marktanalyse gemaakt en waren direct onder de indruk van de productspec, kwaliteit en de professionaliteit van Autel. Het bedrijf heeft een unieke, volledige productrange met modulaire snelladers met laadcapaciteiten tot 640 kW. Zo geeft de Autel DC Fast wel honderd kilometer bereik in vijf minuten met 480 kW laadvermogen. Dit is ideaal voor onze klanten met een grotere laadbehoefte. Met Autel als aanvulling in ons assortiment, kunnen wij hoogwaardige laadoplossingen aanbieden voor ieder bedrijf.”

Netwerk

Ting Cai, CEO van Autel Europe, is eveneens erg tevreden over de deal. “Samen met Orange Charging kunnen we de Benelux markt perfect bedienen. In zowel Nederland als België hebben ze kantoren met trainingsfaciliteiten voor installateurs. Daarnaast hebben ze een sterke verkooporganisatie en een groot netwerk met klanten in diverse branches.”

Orange Charging is onderdeel van de Sakko Holding, één van de grootste volledig zelfstandige energiebedrijven in Nederland. In 2020 heeft Sakko besloten om meer in te gaan zetten op elektrische mobiliteit. Onder de naam Orange Charging worden laadvoorzieningen aangeboden binnen diverse sectoren.
Autel werd opgericht in 2004 en is wereldwijd een van de marktleiders op gebied van diagnoseapparatuur voor voertuigen. Ze zijn actief in 70 landen en bieden een brede range aan snelladers.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.