Kivits Drunen neemt Shell Recharge snellader in gebruik voor laden e-trucks

Kivits Drunen neemt Shell Recharge snellader in gebruik voor laden e-trucks

Kivits Drunen koestert de missie om logistiek te realiseren op de meest efficiënte en duurzame manier. Foto: Shell, 2023

Logistiek dienstverlener Kivits uit Drunen heeft een snellader van Shell Recharge in gebruik genomen voor haar nieuwe elektrische truck. Beide initiatiefnemers hebben de ingebruikname van de snellader op feestelijke wijze gevierd.

Kivits Drunen is een logistiek bedrijf uit Brabant dat in de afgelopen 75 jaar is uitgegroeid tot een expert in het vervoer van temperatuur-kritische producten, zoals groente en fruit, naar onder andere supermarkten, distributiecentra, groothandels en winkels. Het bedrijf koestert de missie om logistiek te realiseren op de meest efficiënte en duurzame manier. De snellader van Shell Recharge staat niet op zich; er zijn ook ruim vierduizend zonnepanelen op het dak van Kivits in Waalwijk geplaatst. Daarnaast moet een grote batterij ter plekke het lokale elektriciteitsnetwerk zoveel mogelijk ontzien. De drie toepassingen dragen bij aan de verduurzaming van het zware transport van het bedrijf.

Oplossingen

Voor de verduurzaming van zwaar transport zal volgens Shell in de komende jaren nog een mozaïek van oplossingen nodig zijn: biodiesel, biogas, batterij-elektrisch en waterstof. Hierbij is de verwachting dat de laatste twee op de langere termijn de boventoon zullen gaan voeren. Shell investeert in alle toepassingen om deze producten te kunnen produceren of op te wekken en vervolgens te kunnen leveren aan haar klanten.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kivits Drunen neemt Shell Recharge snellader in gebruik voor laden e-trucks | TankPro.nl
Kivits Drunen neemt Shell Recharge snellader in gebruik voor laden e-trucks

Kivits Drunen neemt Shell Recharge snellader in gebruik voor laden e-trucks

Kivits Drunen koestert de missie om logistiek te realiseren op de meest efficiënte en duurzame manier. Foto: Shell, 2023

Logistiek dienstverlener Kivits uit Drunen heeft een snellader van Shell Recharge in gebruik genomen voor haar nieuwe elektrische truck. Beide initiatiefnemers hebben de ingebruikname van de snellader op feestelijke wijze gevierd.

Kivits Drunen is een logistiek bedrijf uit Brabant dat in de afgelopen 75 jaar is uitgegroeid tot een expert in het vervoer van temperatuur-kritische producten, zoals groente en fruit, naar onder andere supermarkten, distributiecentra, groothandels en winkels. Het bedrijf koestert de missie om logistiek te realiseren op de meest efficiënte en duurzame manier. De snellader van Shell Recharge staat niet op zich; er zijn ook ruim vierduizend zonnepanelen op het dak van Kivits in Waalwijk geplaatst. Daarnaast moet een grote batterij ter plekke het lokale elektriciteitsnetwerk zoveel mogelijk ontzien. De drie toepassingen dragen bij aan de verduurzaming van het zware transport van het bedrijf.

Oplossingen

Voor de verduurzaming van zwaar transport zal volgens Shell in de komende jaren nog een mozaïek van oplossingen nodig zijn: biodiesel, biogas, batterij-elektrisch en waterstof. Hierbij is de verwachting dat de laatste twee op de langere termijn de boventoon zullen gaan voeren. Shell investeert in alle toepassingen om deze producten te kunnen produceren of op te wekken en vervolgens te kunnen leveren aan haar klanten.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.