Acceptatie LodderCard begin volgend jaar uitgebreid naar 2000 locaties

Gebruikers van de LodderCard kunnen voortaan op een nieuwe website direct zien waar in de omgeving de tankpas geaccepteerd wordt. lnmiddels zijn er meer dan duizend tankstations in Nederland, België en Duitsland waar de kaart gebruikt kan worden. De verwachting is dat dit aantal stijgt naar zo’n tweeduizend locaties in het eerste kwartaal van 2020.

De LodderCard is een product van Locase, het zusterbedrijf van Lodder Software, dat de tankpassen uitgeeft. Locase startte in 2017 met de uitgifte van de tankpassen en heeft in korte tijd een positie verworven als een van de grotere tankpasleveranciers in de petrolbranche. Het aantal tankstations waar de pas geaccepteerd wordt, stijgt snel, vertelt Erno Lusse, CEO van Locase en Lodder Software. “De verwachting is zelfs dat we in het eerste kwartaal op zo’n 2.000 tankstations actief zullen zijn: meer dan 1.400 in Nederland, 300 in Duitsland, 300 in België en een aantal in Luxemburg.”

De nieuwe website www.loddercard.com laat de locaties zien waar de pas nu al wordt geaccepteerd en locaties die binnenkort worden aangesloten. Op dit moment ontwikkelt Lodder de mogelijkheid prepaid-tegoeden op de tankpassen te laden. Ook is er een webportal waarmee kaartuitgevers het ‘doorstromen’ naar andere tankstationketens zelf kunnen activeren en instellen.

Eerste kennismaking

Tijdens de onlangs gehouden Tankstation Vakbeurs in Houten konden professionals uit de petrolbranche alvast kennismaken met de navigatietoepassing. “Het was voor veel van hen heel verrassend te zien hoe ver we al gekomen zijn.” zegt Lusse. “En door de vele stations is er altijd wel een tanklocatie in de buurt waar zij ook zouden kunnen doorstromen.”

De LodderCard werkt niet alleen geïntegreerd met de logistieke en administratieve software van Lodder, maar ook met die van andere backoffice-leveranciers. Volgens Lusse maakt dat de tankpas aantrekkelijk voor veel partijen. “Bovendien blijven we ontwikkelen en innoveren. En van die nieuwe toevoegingen profiteren alle gebruikers.”

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.