Locase verdubbelt klantenbestand door overname Yoonison-card

Locase neemt de Yoonison-card over van Mybility, het bedrijf dat tot voor kort bekendstond onder de naam MultiCard. Door de overname verdubbelt het klantenbestand van Locase en verstevigt het zusterbedrijf van Lodder Software zijn positie als kaartleverancier in de petrolbranche. Op dit moment verwerkt Locase zo’n 5.500 (internationale) kaarttransacties per dag.

“We blijven beide doen waar we goed in zijn. Mybility produceert de passen, wij bieden het online kaartplatform en nemen de codering van de tankkaarten over”, vertelt Erno Lusse van Lodder Software. “Voor Mybility-klanten biedt de samenwerking voordelen doordat ze gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van ons online kaartplatform.”

Locase gaat de bijbehorende ISO-range toevoegen aan haar online kaartplatform. Alle klanten van Mybility krijgen daardoor de mogelijkheid gebruik te maken van het online kaartplatform van Locase, met behoud van de bestaande passen. De komende 3 jaar zal Mybility de fysieke tankpassen voor Locase produceren.

Lodder ontwikkelt onder meer de mogelijkheid om prepaid-tegoeden op de kaarten te laden en gebruikers kunnen doorstromen naar andere tankstationketens. Alle Lodderkaart-klanten krijgen een webportal in huisstijl, waarmee de eindklant zelf zijn kaarten kan beheren. Op korte termijn verandert er voor bestaande klanten niet veel, laat het bedrijf weten. De transitie vindt geleidelijk plaats. Locase neemt met alle klanten contact op om de nieuwe mogelijkheden van de Yoonison-card te bespreken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.