Total breidt uit met twee nieuwe Express-locaties

Het netwerk van Total is uitgebreid met nieuwe onbemande tankstations in Arnhem en Bergen op Zoom. In samenwerking met Kuster Olie werd het al bestaande station aan de J.P. Van Muijlwijkstraat in Arnhem omgekleurd. Aan de Bredasestraat in Bergen op Zoom is een nieuwe Express-locatie geopend.

Het tankstation van Kuster Olie, dat naast het treinstation Arnhem Velperpoort ligt, gaat sinds kort door het leven als Total Express. Sinds 2015 was het station een zeer opvallende locatie in de Gelderse stad: het tankstation was namelijk gestoken in de kleuren van voetbalclub Vitesse. Het Achterhoekse bedrijf heeft overigens meer stations in de kleuren van een voetbalclub gehesen: aan de Edisonstraat in Doetinchem exploiteert Kuster Olie een pomp in het blauw-wit van De Graafschap.

De nieuwe locatie in Bergen op Zoom ligt vlakbij het centrum. Op deze plek stond lange tijd een klein Berkman-tankstation. Deze tanklocatie lag naast een Ford-garage. Na het vertrek van de autogarage is hier een nieuw station gebouwd. Het gaat net als in Arnhem om een onbemande Total.

Uitbreiden van netwerk

Dat Total inzet op het vergroten van het netwerk in Nederland, werd eerder dit jaar al aangekondigd door algemeen directeur Olivier Van Parys van Total Nederland. Naast de focus op prominente A-locaties ligt de nadruk ook op tankstations in delen van het land waar de maatschappij nog minder prominent aanwezig is. Eerder dit jaar werd onder meer een grote bemande Total-locatie geopend aan De Steiger in Almere. Dit voormalige Shell-station is in handen van Sakko.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.