Van Kessel neemt BP Budel over en kleurt locaties om naar Argos

Het tankstation-netwerk van het Brabantse Van Kessel Olie is uitgebreid met een BP-locatie in Budel. Het gaat om een tanklocatie aan de Doctor Ant. Mathijsenstraat. Drie andere tankstations van de onderneming uit Milheeze zijn omgebouwd naar de kleuren van Argos.

Met de uitbreiding van de BP Express-locatie heeft Van Kessel ondertussen dertig tankstations in exploitatie. Aan de pomp in Budel kan Euro95, BP Ultimate 98 en diesel getankt worden. Afrekenen kan – net als op de andere 29 locaties – met de VKO tankpas. Het is niet het eerste BP-station van Van Kessel Olie, ook in Milheeze heeft het bedrijf al een station in deze kleuren.

Ombouw naar Argos

De Elan- en Hopmans-tankstations in de plaatsen Mill, Nistelrode en Zeeland zijn omgekleurd naar het Argos-merk. Deze tankstations hebben een nieuw, fris jasje gekregen. In totaal heeft Van Kessel nu zeven vestigingen met Argos op de luifel. Bij de nieuwe locaties kan ook TRAXX Diesel getankt worden. Deze brandstof is zuiniger dan reguliere diesel en stoot minder CO2, NOx en fijnstof uit. Op aanvraag kan deze diesel door middel van CO2-compensatie volledig CO2-neutraal gemaakt worden.

Van Kessel Olie is een zelfstandige handelsonderneming in brandstoffen en smeermiddelen met de focus op het zuiden van het land. Het bedrijf exploiteert tankstations onder de merken BP, Argos, Elan, FH, Total en Greenpoint. Laatstgenoemde is een eigen tankconcept van Van Kessel Olie en de van Peperstraten Group. Naast traditionele brandstoffen ligt de focus bij deze locaties ook op alternatieve brandstoffen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.