Fieten Olie blijft in Nederland het netwerk aan tankstations dat het heeft in hoog tempo uitbreiden. De maand maart is nog maar net begonnen of het bedrijf uit Hollandscheveld heeft er alweer twee tankstations bij: in Tubbergen en Hengelo. Nog een paar te gaan tot de mijlpaal van 75 locaties is bereikt.
'dadelijk waterstof'

Fieten Olie met opening twee nieuwe tankstations dichtbij 75 locaties

Een paar dagen na Tubbergen opende Fieten Olie een tankstation in de eigen kleuren aan de Langelermaatweg in Hengelo. Foto: Fieten Olie, 2024

Fieten Olie blijft in Nederland het netwerk aan tankstations dat het heeft in hoog tempo uitbreiden. De maand maart is nog maar net begonnen of het bedrijf uit Hollandscheveld heeft er alweer twee tankstations bij: in Tubbergen en Hengelo. Nog een paar te gaan tot de mijlpaal van 75 locaties is bereikt.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.