OK geeft snelwegstation aan A27 een facelift

Brandstofhandelaar OK Nederland heeft zijn snelwegstation aan de A27 verbouwd. Daarbij is het voorterrein op de schop gegaan en is de luifel vervangen om het station een nieuwe uitstraling te geven. Ook worden vóór de zomervakantie nog twee Q8-stations omgekleurd naar de OK-uitstraling. Het gaat hierbij om twee vestigingen in Utrecht, waarvan er eentje volgende maand de volledige karavaan van wielerwedstrijd Tour de France mag voorzien van brandstof en een wasbeurt.

Bij het station aan de A27 bij Nieuwegein zijn de afgelopen weken werkzaamheden uitgevoerd door bouwbedrijf Ballast Nedam. ”De luifel heeft een nieuwe look gekregen, met een strakke witte uitstraling en daarop de rode letters van ons logo”, vertelt Johan Bogaarts van OK. ”Dat is namelijk de nieuwe huisstijl en die moet terugkomen bij het station aan de A27. Dat is tenslotte onze blikvanger.”

Voorterrein

Tegelijkertijd is het voorterrein voorzien van nieuwe pompen en is het heringericht, zodat meer comfort ontstaat voor de tankende klant. De shop blijft ongewijzigd. ”Die is al prima. Dus daar gaan we niets aan veranderen.”

Twee jaar geleden nam OK ruim dertig stations over van Kuwait Petroleum. Het ging hierbij om bemande locaties die werden geëxploiteerd onder Q8-vlag. Het bedrijf besloot om alle stations van de eigen huisstijl te voorzien en is inmiddels halverwege die omkleuringsoperatie.

Utrecht

Vóór de zomer moeten nog twee vestigingen onder handen worden genomen. Beide liggen in Utrecht, aan de Europalaan en bij de Jaarbeurs. Eerstgenoemde is opgenomen in het ’roadbook’ van de Tour de France, die over twee weken start in de Domstad.

Bogaarts is uiteraard blij met de keuze van de wedstrijdorganisatie. ”De hele karavaan komt bij ons tanken en wassen, misschien zelfs wel twee keer. Op de tweede dag start de etappe namelijk ook in Utrecht.”

Tom van Gurp

Lees ook: OK start omkleuring na overname 32 Q8-stations

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.