Foto: Leap24

Nieuwe Leap24-snellaadstations geopend in Rotterdam en Geleen

Foto: Leap24

Leap24 heeft twee nieuwe snellaadstations in Rotterdam en Geleen geopend. Met deze nieuwe locaties heeft het bedrijf – dat zich onder andere bezighoudt met de overstap naar schone mobiliteit – dertien nieuwe opstelplaatsen. De komende jaren zal de vraag naar dit soort stations volgens Leap24 sterk groeien.

Hoewel de locatie in Rotterdam op de Reyerdijk niet het grootste perceel is van Leap24, heeft het wel plek voor zeven opstelplaatsen. De parkeervakken zijn ruim opgesteld, waardoor naast personenauto’s ook bestelbussen op de locatie terechtkunnen.

Ook voor vrachtwagens

Op de locatie in Geleen aan de Industrieweg zijn er zes opstelplaatsen. Ook hier zijn de parkeervakken ruim opgesteld, waardoor er ook ruimte is voor vrachtwagens. Beide snellaadstations maken gebruik van DC120 snelladers van het merk Ecotap.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.