Shell test partnerschap met Kärcher in Verenigd Koninkrijk 

Bij een viertal Shell-tankstations in het Verenigd Koninkrijk is geautomatiseerde wasapparatuur van Kärcher geïnstalleerd. Shell test met de carwashes een uitgebreide samenwerking met Kärcher in de landen Schotland en Engeland. Omdat Kärcher bij de consument al een bekend merk in hogedrukreiniging is, verwacht Shell met deze carwashes veel klanten te trekken. 

De samenwerking tussen Kärcher en Shell wordt gefaciliteerd door TSG Wash. Zij bieden de verkoop, service en installatie voor Kärcher autowasoplossingen in het Verenigd Koninkrijk en 29 andere landen. Ook in Nederland regelt TSG alles rondom de carwashes van Kärcher. Een samenwerking tussen Shell en Kärcher zoals die nu in het Verenigd Koninkrijk is ingezet, staat vooralsnog niet voor de Nederlandse markt op de planning, laat TSG desgevraagd weten. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.