Wascentrum geopend naast Tamoil-locatie in Nieuw-Vennep Zuid

Naast het nieuwe onbemande tankstation van Tamoil in Nieuw-Vennep Zuid is een nieuwe carwash geopend. Het wascentrum bestaat uit een kettingbaanwasstraat en drie wasboxen. De locatie is gunstig gelegen aan de hoofdader van en naar Schiphol, de N207 bij afrit A4 en A44, op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid.

De wasstraat is volgens Tamoil een zeer interessante aanvulling op het tankstation. Naast de kettingbaan, drie wasboxen – waaronder een voor het wassen van bestelwagens, campers en caravans – zijn er ook stofzuigers beschikbaar. Klanten kunnen een gratis waspas aanvragen, waarmee ze extra korting krijgen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.