BETA Wassen plant interactieve vergadering over wassen in coronatijd

De brandstofverkoop viel tijdens de coronamaanden sterk terug, terwijl veel wasgelegenheden wel goed bezocht werden. Het weer speelde hierin ook een rol. Tijdens zonnige dagen hangen er veel pollen en stof in de lucht, wat voor vieze auto’s zorgt. BETA Wassen wil weten wat de impact van de coronacrisis op carwash- en tankstationondernemers is en houdt op donderdag 6 augustus een digitale vergadering.

De online vergadering vindt om 10.00 uur plaats. Door middel van videobellen worden ondernemers bij elkaar gebracht en is er gelegenheid tot het delen van ervaringen, het stellen van vragen en netwerken. Vooraf aanmelden is nodig om in kaart te brengen hoeveel deelnemers men kan verwachten. Aanmelden kan via deze link.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.