Ondernemer uit Den Helder opent nieuw wascentrum

Ondernemer Ruud Verhaart uit Den Helder heeft onlangs een volledig nieuw wasboxcentrum geopend. Het gaat om een vestiging bij zijn autowerkplaats aan de Ambachtsweg in de Noord-Hollandse stad. De nieuwe locatie is 24 uur per dag open en heeft door de ruime opzet voldoende bewegingsruimte voor elk formaat auto. Eén van de boxen is extra breed en is speciaal bedoeld voor campers, caravans en grote bedrijfswagens.

“Die laatste is voorzien van een loopbrug, zodat men er veilig en gemakkelijk bij kan”, meldt Verhaart. “Met extra lange slangen en zwenk-armen om overal goed bij te kunnen. Alle wasboxen hebben overigens 360 graden draaibare zwenk-armen. Dit betekent dat je volledig rondom de auto kunt lopen, zonder dat de slangen elkaar of de auto raken.” Ook zijn alle wasboxen doorrijdboxen, zodat klanten nooit achteruit hoeven te rijden om de wasbox te kunnen gebruiken.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.