“We zijn als Fastned heel trots dat we hier aan de E19 ons prachtige restaurant met shop kunnen openen. Maar er zijn te weinig concessies om dit te doen. Ik doe dan ook een oproep aan de concessiehouders: geef ons een eerlijke toegang tot de markt. EV-rijders willen dit en wij willen hen deze complete laadervaring langs de snelweg bieden.”
'snelladen en shop loskoppelen'

Country manager Tuur De Coninck bij opening eerste Fastned-shop: ‘Geef ons eerlijke toegang tot de markt’

Country manager Tuur De Coninck van Fastned (vooraan 3e van rechts): ‘Om de uitrol en kwaliteit van snelladen in België te stimuleren, moeten tanken, snelladen en het bouwen en uitbaten van een shop worden losgekoppeld.’ Foto: ProMedia, 2024

“We zijn als Fastned heel trots dat we hier vandaag aan de E19 ons prachtige restaurant met shop kunnen openen. Maar er zijn te weinig concessies om dit te doen. Ik doe dan ook een oproep aan de concessiehouders: geef ons een eerlijke toegang tot de markt. EV-rijders willen dit en wij willen hen deze complete laadervaring langs de snelweg bieden.”

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Country manager Tuur De Coninck bij opening eerste Fastned-shop: ‘Geef ons eerlijke toegang tot de markt’ | TankPro.nl
“We zijn als Fastned heel trots dat we hier aan de E19 ons prachtige restaurant met shop kunnen openen. Maar er zijn te weinig concessies om dit te doen. Ik doe dan ook een oproep aan de concessiehouders: geef ons een eerlijke toegang tot de markt. EV-rijders willen dit en wij willen hen deze complete laadervaring langs de snelweg bieden.”
'snelladen en shop loskoppelen'

Country manager Tuur De Coninck bij opening eerste Fastned-shop: ‘Geef ons eerlijke toegang tot de markt’

Country manager Tuur De Coninck van Fastned (vooraan 3e van rechts): ‘Om de uitrol en kwaliteit van snelladen in België te stimuleren, moeten tanken, snelladen en het bouwen en uitbaten van een shop worden losgekoppeld.’ Foto: ProMedia, 2024

“We zijn als Fastned heel trots dat we hier vandaag aan de E19 ons prachtige restaurant met shop kunnen openen. Maar er zijn te weinig concessies om dit te doen. Ik doe dan ook een oproep aan de concessiehouders: geef ons een eerlijke toegang tot de markt. EV-rijders willen dit en wij willen hen deze complete laadervaring langs de snelweg bieden.”

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.