In Sliedrecht aan de op- en afrit ‘Sliedrecht-West’ van de snelweg A15 is een bijzondere tank-, laad- en horecalocatie geopend. Vissers Energy opende er onder de vlag van BP een bemand tankstation met Moments & More shop en Greenpoint er direct naast een Clean Energy Hub met een breed aanbod brandstoffen waaronder liefst vier HVO-varianten.
'voor auto's én trucks'

Tank-, laad- en horecalocatie Greenpoint en BP Vissers van start

Gezien de vele pompeilanden en het brede aanbod aan brandstoffen richt de gemakshub van Greenpoint en BP Vissers zich duidelijk op zowel automobilisten als vrachtwagenchauffeurs. Foto: Greenpoint, 2024

In Sliedrecht aan de op- en afrit ‘Sliedrecht-West’ van de snelweg A15 is een bijzondere tank-, laad- en horecalocatie geopend. Vissers Energy opende er onder de vlag van BP een bemand tankstation met Moments & More shop en Greenpoint er direct naast een Clean Energy Hub met een breed aanbod brandstoffen waaronder liefst vier varianten HVO.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tank-, laad- en horecalocatie Greenpoint en BP Vissers van start | TankPro.nl
In Sliedrecht aan de op- en afrit ‘Sliedrecht-West’ van de snelweg A15 is een bijzondere tank-, laad- en horecalocatie geopend. Vissers Energy opende er onder de vlag van BP een bemand tankstation met Moments & More shop en Greenpoint er direct naast een Clean Energy Hub met een breed aanbod brandstoffen waaronder liefst vier HVO-varianten.
'voor auto's én trucks'

Tank-, laad- en horecalocatie Greenpoint en BP Vissers van start

Gezien de vele pompeilanden en het brede aanbod aan brandstoffen richt de gemakshub van Greenpoint en BP Vissers zich duidelijk op zowel automobilisten als vrachtwagenchauffeurs. Foto: Greenpoint, 2024

In Sliedrecht aan de op- en afrit ‘Sliedrecht-West’ van de snelweg A15 is een bijzondere tank-, laad- en horecalocatie geopend. Vissers Energy opende er onder de vlag van BP een bemand tankstation met Moments & More shop en Greenpoint er direct naast een Clean Energy Hub met een breed aanbod brandstoffen waaronder liefst vier varianten HVO.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.