Bij stopplaats Brier59 tussen Oss en ‘s-Hertogenbosch, beter bekend als de Geffense Barrière, heeft One Hundred Restrooms luxe toiletfaciliteiten gerealiseerd voor bezoekers aan de work-eat-charge hub aan de snelweg A59. Deze werd afgelopen november officieel geopend.
'energie voor auto en mens'

Toiletfaciliteiten met ‘welzijnsboost’ open op work-eat-charge hub Brier59

Tanken, laden, eten, drinken, vergaderen, werken en nu ook van luxe toiletten gebruik maken bij Brier59 aan de A59 tussen Oss en 's-Hertogenbosch. Foto: One Hundred Restrooms, 2023

Bij stopplaats Brier59 aan de snelweg A59 tussen Oss en ‘s-Hertogenbosch, in de volksmond bekend als de Geffense Barrière, heeft One Hundred Restrooms luxe toiletfaciliteiten geopend voor bezoekers aan Brier59. Deze work-eat-charge hub met 1400 m2 grote foodcourt werd afgelopen november officieel geopend.

De One Hundred Restrooms toiletfaciliteiten zijn gerealiseerd op Brier59, een zogenaamde ‘work-eat-charge hub’ aan de A59 bij het Brabantse Geffen. Automobilisten kunnen hier sinds afgelopen november terecht om er te tanken, te laden, te eten en drinken bij uiteenlopende restaurantformules, te werken en vergaderen en nu dus ook van het toilet gebruik te maken. Brier59 is ontwikkeld door de Stein Investment Group. De opening van de toiletfaciliteiten werd daarom verricht door Sjon Reijers van Stein Investment Group en Anne Moeskops van One Hundred Restrooms. “Als One Hundred streven wij ernaar om van elk toiletbezoek een welzijnsboost van vijf minuten te maken voor de bezoekers”, zei Moeskops. “Deel uitmaken van deze innovatieve energy hub past perfect bij onze visie.”

Rustgevende muziek

De nieuwe toiletfaciliteiten bij Brier59 bieden de bezoekers een moment van welzijn door middel van rustgevende muziek, indirecte verlichting, een aangename geur en comfortabele inrichting. Daarnaast zijn de toiletten uitgerust met state-of-the-art technologie met contactloze oplossingen en waterbesparende spoelsystemen. Bezoekers aan de toiletten betalen voor hun bezoek. In ruil daarvoor kunnen ze kortingen krijgen bij de restaurants. Ook een gezondheidscheck, waaronder temperatuur, bloeddruk en BMI is inbegrepen in de ticketprijs. Het doel van One Hundred Restrooms is om het concept van een toiletbezoek in publieke ruimtes te veranderen van ‘een stressvol moment’ naar ‘een moment voor jezelf’. Het bedrijf telt inmiddels meer dan vijftig toilethubs in Spanje, Zweden, België en Nederland. In Nederland werkt het bedrijf samen met TotalEnergies.

Energie opdoen

Na er veertien jaar lang als ruïne bij te hebben gelegen, is stopplaats ‘De Geffense Barrière’ aan de A59 tussen Oss en ‘s-Hertogenbosch dit jaar veranderd in Brier59, een gemakshub waar zowel voertuigen als personen ‘nieuwe energie kunnen opdoen’. Bezoekers vinden er een bp-tankstation en meerdere (snel)laadpleinen, onder meer van Fastned en Stroomstoot. Projectontwikkelaar Stein realiseerde er ook een 1400 vierkante meter groot foodcourt inclusief werk- en vergaderplekken. Voor eet- en drinkwaren voor ter plaatse of om mee te nemen voor onderweg kunnen bezoekers terecht in vestigingen van Burger King, Burgerbar Ome Toon, Subway, Taco Bell en Sappies. De stopplaats telt 133 parkeerplaatsen.

Het Nederlandse One Hundred Restrooms wil een toiletbezoek bij tankstations, treinstations, shoppingcenters en andere high traffic locaties veranderen van een ‘stressvolle ervaring’ naar een ‘moment van well-being’. Het bedrijf zegt aan de vooravond te staan van een grote Europese uitrol.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Toiletfaciliteiten met ‘welzijnsboost’ open op work-eat-charge hub Brier59 | TankPro.nl
Bij stopplaats Brier59 tussen Oss en ‘s-Hertogenbosch, beter bekend als de Geffense Barrière, heeft One Hundred Restrooms luxe toiletfaciliteiten gerealiseerd voor bezoekers aan de work-eat-charge hub aan de snelweg A59. Deze werd afgelopen november officieel geopend.
'energie voor auto en mens'

Toiletfaciliteiten met ‘welzijnsboost’ open op work-eat-charge hub Brier59

Tanken, laden, eten, drinken, vergaderen, werken en nu ook van luxe toiletten gebruik maken bij Brier59 aan de A59 tussen Oss en 's-Hertogenbosch. Foto: One Hundred Restrooms, 2023

Bij stopplaats Brier59 aan de snelweg A59 tussen Oss en ‘s-Hertogenbosch, in de volksmond bekend als de Geffense Barrière, heeft One Hundred Restrooms luxe toiletfaciliteiten geopend voor bezoekers aan Brier59. Deze work-eat-charge hub met 1400 m2 grote foodcourt werd afgelopen november officieel geopend.

De One Hundred Restrooms toiletfaciliteiten zijn gerealiseerd op Brier59, een zogenaamde ‘work-eat-charge hub’ aan de A59 bij het Brabantse Geffen. Automobilisten kunnen hier sinds afgelopen november terecht om er te tanken, te laden, te eten en drinken bij uiteenlopende restaurantformules, te werken en vergaderen en nu dus ook van het toilet gebruik te maken. Brier59 is ontwikkeld door de Stein Investment Group. De opening van de toiletfaciliteiten werd daarom verricht door Sjon Reijers van Stein Investment Group en Anne Moeskops van One Hundred Restrooms. “Als One Hundred streven wij ernaar om van elk toiletbezoek een welzijnsboost van vijf minuten te maken voor de bezoekers”, zei Moeskops. “Deel uitmaken van deze innovatieve energy hub past perfect bij onze visie.”

Rustgevende muziek

De nieuwe toiletfaciliteiten bij Brier59 bieden de bezoekers een moment van welzijn door middel van rustgevende muziek, indirecte verlichting, een aangename geur en comfortabele inrichting. Daarnaast zijn de toiletten uitgerust met state-of-the-art technologie met contactloze oplossingen en waterbesparende spoelsystemen. Bezoekers aan de toiletten betalen voor hun bezoek. In ruil daarvoor kunnen ze kortingen krijgen bij de restaurants. Ook een gezondheidscheck, waaronder temperatuur, bloeddruk en BMI is inbegrepen in de ticketprijs. Het doel van One Hundred Restrooms is om het concept van een toiletbezoek in publieke ruimtes te veranderen van ‘een stressvol moment’ naar ‘een moment voor jezelf’. Het bedrijf telt inmiddels meer dan vijftig toilethubs in Spanje, Zweden, België en Nederland. In Nederland werkt het bedrijf samen met TotalEnergies.

Energie opdoen

Na er veertien jaar lang als ruïne bij te hebben gelegen, is stopplaats ‘De Geffense Barrière’ aan de A59 tussen Oss en ‘s-Hertogenbosch dit jaar veranderd in Brier59, een gemakshub waar zowel voertuigen als personen ‘nieuwe energie kunnen opdoen’. Bezoekers vinden er een bp-tankstation en meerdere (snel)laadpleinen, onder meer van Fastned en Stroomstoot. Projectontwikkelaar Stein realiseerde er ook een 1400 vierkante meter groot foodcourt inclusief werk- en vergaderplekken. Voor eet- en drinkwaren voor ter plaatse of om mee te nemen voor onderweg kunnen bezoekers terecht in vestigingen van Burger King, Burgerbar Ome Toon, Subway, Taco Bell en Sappies. De stopplaats telt 133 parkeerplaatsen.

Het Nederlandse One Hundred Restrooms wil een toiletbezoek bij tankstations, treinstations, shoppingcenters en andere high traffic locaties veranderen van een ‘stressvolle ervaring’ naar een ‘moment van well-being’. Het bedrijf zegt aan de vooravond te staan van een grote Europese uitrol.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.