OG Clean Fuels heeft in één klap het eigen netwerk uitgebreid met dertien tanklocaties met Bio-CNG. Hiermee verstevigt het bedrijf uit Heerenveen haar marktleidende positie in het aanbieden van deze brandstof.
'strategische zet'

OG Clean Fuels versterkt positie: dertien Bio-CNG tankstations erbij

OG Clean Fuels noemt de overname van dertien tankstations met Bio-CNG een ‘strategische zet’ waarmee het bedrijf haar visie onderstreept om een cruciale rol te spelen in de bevordering van schone mobiliteit. Foto: OG Clean Fuels, 2024

OG Clean Fuels heeft in één klap het eigen netwerk uitgebreid met dertien tanklocaties met Bio-CNG. Hiermee verstevigt het bedrijf uit Heerenveen haar marktleidende positie in het aanbieden van deze biologische brandstof.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

OG Clean Fuels versterkt positie: dertien Bio-CNG tankstations erbij | TankPro.nl
OG Clean Fuels heeft in één klap het eigen netwerk uitgebreid met dertien tanklocaties met Bio-CNG. Hiermee verstevigt het bedrijf uit Heerenveen haar marktleidende positie in het aanbieden van deze brandstof.
'strategische zet'

OG Clean Fuels versterkt positie: dertien Bio-CNG tankstations erbij

OG Clean Fuels noemt de overname van dertien tankstations met Bio-CNG een ‘strategische zet’ waarmee het bedrijf haar visie onderstreept om een cruciale rol te spelen in de bevordering van schone mobiliteit. Foto: OG Clean Fuels, 2024

OG Clean Fuels heeft in één klap het eigen netwerk uitgebreid met dertien tanklocaties met Bio-CNG. Hiermee verstevigt het bedrijf uit Heerenveen haar marktleidende positie in het aanbieden van deze biologische brandstof.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.