In Nederland kennen we wel twintig oliemaatschappijen die elk met hun eigen tankstationformules hun positie op de markt innemen. In Spanje, een land dat in aantal beduidend méér tankstations dan Nederland telt, maken slechts een handvol oliemaatschappijen de dienst uit. Twee zijn er zelfs goed voor 40 procent van alle tankstations.
'samen 40 procent'

In Spanje maken deze twee bekende tankstationformules de dienst uit

Waar marktleider Shell in Nederland rond de 500 Shell en Shell Express tankstations telt, heeft Repsol er in Spanje liefst 3300. Foto: Repsol, 2023

In Nederland kennen we wel twintig oliemaatschappijen die elk met hun eigen tankstationformules hun positie op de markt innemen. In Spanje, een land dat in aantal beduidend méér tankstations dan Nederland telt, maken slechts een handvol oliemaatschappijen de dienst uit. Twee zijn er zelfs goed voor 40 procent van alle tankstations.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

In Spanje maken deze twee bekende tankstationformules de dienst uit | TankPro.nl
In Nederland kennen we wel twintig oliemaatschappijen die elk met hun eigen tankstationformules hun positie op de markt innemen. In Spanje, een land dat in aantal beduidend méér tankstations dan Nederland telt, maken slechts een handvol oliemaatschappijen de dienst uit. Twee zijn er zelfs goed voor 40 procent van alle tankstations.
'samen 40 procent'

In Spanje maken deze twee bekende tankstationformules de dienst uit

Waar marktleider Shell in Nederland rond de 500 Shell en Shell Express tankstations telt, heeft Repsol er in Spanje liefst 3300. Foto: Repsol, 2023

In Nederland kennen we wel twintig oliemaatschappijen die elk met hun eigen tankstationformules hun positie op de markt innemen. In Spanje, een land dat in aantal beduidend méér tankstations dan Nederland telt, maken slechts een handvol oliemaatschappijen de dienst uit. Twee zijn er zelfs goed voor 40 procent van alle tankstations.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.