Veenema Energy heeft het netwerk uitgebreid met het voormalige ESSO-tankstation in Veenwouden. Inmiddels compleet vernieuwd naar Texaco Xpress, komt het familiebedrijf met de uitbreiding op acht tankstations in totaal.
'vier formules'

Veenema Energy breidt uit met Texaco Veenwouden; nu acht tankstations

Veenema Energy uit Sneek komt met de uitbreiding van de Texaco Xpress in Veenwouden op acht tankstations in totaal. Foto: Veenema Energy, 2023

Veenema Energy heeft het netwerk uitgebreid met het voormalige ESSO-tankstation in Veenwouden. Inmiddels compleet vernieuwd naar Texaco Xpress, komt het familiebedrijf met de uitbreiding op acht tankstations in totaal.

Na jaren een ESSO te zijn geweest, toont het onbemande tankstation aan de Juliusstraat in de Friese plaats zich nu als Texaco Xpress (foto). Consumenten vinden er aan de pomp Euro95, Euro98 en diesel. Een betaalzuil maakt het mogelijk er 24/7 te kunnen tanken. Met de uitbreiding komt het netwerk van Veenema Energy op acht tankstations. Het bedrijf uit Sneek exploiteert haar locaties volgens de formules van Texaco, Texaco Xpress, ESSO of ESSO Express. Naast Veenwouden zijn de tankstations van het bedrijf te vinden in Sneek (2), Leeuwarden, Kollumerzwaag, Lemmer, Oudehorne en sinds april van dit jaar ook op het eiland Vlieland aan de Havenweg.

Familiebedrijf

Veenema Energy is een echt familiebedrijf. In 1935 begon Fokke Veenema in Sneek met Veenema Oliehandel. Sinds 1990 wordt het gerund door de broers Arnold, Freddy en Harold Veenema. Anno 2022 is het bedrijf leverancier van brandstoffen, smeermiddelen, chemische producten, industriële gassen en reinigingsmiddelen voor transport, landbouw (mechanisatie), industrie, aannemerij/grondverzet, garagebedrijven, watersport en recreatie. Veenema Energy exploiteert acht tankstations in eigen beheer en daarnaast voorziet het meer dan 25 dealer owned locaties in Noord Nederland van A-kwaliteit producten.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Veenema Energy breidt uit met Texaco Veenwouden; nu acht tankstations | TankPro.nl
Veenema Energy heeft het netwerk uitgebreid met het voormalige ESSO-tankstation in Veenwouden. Inmiddels compleet vernieuwd naar Texaco Xpress, komt het familiebedrijf met de uitbreiding op acht tankstations in totaal.
'vier formules'

Veenema Energy breidt uit met Texaco Veenwouden; nu acht tankstations

Veenema Energy uit Sneek komt met de uitbreiding van de Texaco Xpress in Veenwouden op acht tankstations in totaal. Foto: Veenema Energy, 2023

Veenema Energy heeft het netwerk uitgebreid met het voormalige ESSO-tankstation in Veenwouden. Inmiddels compleet vernieuwd naar Texaco Xpress, komt het familiebedrijf met de uitbreiding op acht tankstations in totaal.

Na jaren een ESSO te zijn geweest, toont het onbemande tankstation aan de Juliusstraat in de Friese plaats zich nu als Texaco Xpress (foto). Consumenten vinden er aan de pomp Euro95, Euro98 en diesel. Een betaalzuil maakt het mogelijk er 24/7 te kunnen tanken. Met de uitbreiding komt het netwerk van Veenema Energy op acht tankstations. Het bedrijf uit Sneek exploiteert haar locaties volgens de formules van Texaco, Texaco Xpress, ESSO of ESSO Express. Naast Veenwouden zijn de tankstations van het bedrijf te vinden in Sneek (2), Leeuwarden, Kollumerzwaag, Lemmer, Oudehorne en sinds april van dit jaar ook op het eiland Vlieland aan de Havenweg.

Familiebedrijf

Veenema Energy is een echt familiebedrijf. In 1935 begon Fokke Veenema in Sneek met Veenema Oliehandel. Sinds 1990 wordt het gerund door de broers Arnold, Freddy en Harold Veenema. Anno 2022 is het bedrijf leverancier van brandstoffen, smeermiddelen, chemische producten, industriële gassen en reinigingsmiddelen voor transport, landbouw (mechanisatie), industrie, aannemerij/grondverzet, garagebedrijven, watersport en recreatie. Veenema Energy exploiteert acht tankstations in eigen beheer en daarnaast voorziet het meer dan 25 dealer owned locaties in Noord Nederland van A-kwaliteit producten.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.