TinQ heeft afgelopen zondag de eerste van in totaal tien zogenaamde ‘PitStop dagen’ gehouden. Tijdens de dag kunnen automobilisten bij een select aantal TinQ-tankstations gedurende 11,1 minuten benzine tanken voor 11,1 euro per liter.
lange rijen

TinQ houdt eerste ‘PitStop dag’ met tanken voor 1,11 euro: ‘Blije klanten’

‘De eerste van in totaal tien TinQ PitStop dagen was bijzonder succesvol’, zo laat TinQ weten. Foto: Enviem, 2023

TinQ heeft afgelopen zondag de eerste van in totaal tien zogenaamde ‘PitStop dagen’ gehouden. Tijdens de dag kunnen automobilisten bij een select aantal TinQ-tankstations gedurende 11,1 minuten benzine tanken voor 1,11 euro per liter.

‘De eerste van in totaal tien TinQ PitStop dagen was bijzonder succesvol’, zo laat TinQ weten. ‘We zagen veel blije klanten en er was vooral veel fun!’ Op tien actiedagen kunnen automobilisten tijdens een hele snelle pitstop bij een select aantal TinQ-tankstations tanken voor 1,11 euro. Met de promotie viert TinQ Nederland bij in totaal 111 tankstations in het netwerk het succes van de TinQ Max Korting. De drie cijfers 1 die in de campagne worden gebruikt, verwijzen naar het feit dat Max Verstappen onlangs voor de derde keer wereldkampioen Formule 1 is geworden.

Veertig euro

Bij de TinQ op Boulevard Barnaart in Zandvoort stonden afgelopen zondag al vóórdat de actie van start ging tientallen personenauto’s te wachten om voor de ultra lage prijs te kunnen tanken. Een aantal van hen lukte het om extra voordelig de tank vol te gooien: ‘Dit scheelt zo veertig euro op een volle tank”, zo klonk het.

De TinQ-tankstations in Nederland waar gedurende 11,1 minuten voor 11,1 euro per liter kan worden getankt, worden door het bedrijf via de TinQ4U app bekendgemaakt.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TinQ houdt eerste ‘PitStop dag’ met tanken voor 1,11 euro: ‘Blije klanten’ | TankPro.nl
TinQ heeft afgelopen zondag de eerste van in totaal tien zogenaamde ‘PitStop dagen’ gehouden. Tijdens de dag kunnen automobilisten bij een select aantal TinQ-tankstations gedurende 11,1 minuten benzine tanken voor 11,1 euro per liter.
lange rijen

TinQ houdt eerste ‘PitStop dag’ met tanken voor 1,11 euro: ‘Blije klanten’

‘De eerste van in totaal tien TinQ PitStop dagen was bijzonder succesvol’, zo laat TinQ weten. Foto: Enviem, 2023

TinQ heeft afgelopen zondag de eerste van in totaal tien zogenaamde ‘PitStop dagen’ gehouden. Tijdens de dag kunnen automobilisten bij een select aantal TinQ-tankstations gedurende 11,1 minuten benzine tanken voor 1,11 euro per liter.

‘De eerste van in totaal tien TinQ PitStop dagen was bijzonder succesvol’, zo laat TinQ weten. ‘We zagen veel blije klanten en er was vooral veel fun!’ Op tien actiedagen kunnen automobilisten tijdens een hele snelle pitstop bij een select aantal TinQ-tankstations tanken voor 1,11 euro. Met de promotie viert TinQ Nederland bij in totaal 111 tankstations in het netwerk het succes van de TinQ Max Korting. De drie cijfers 1 die in de campagne worden gebruikt, verwijzen naar het feit dat Max Verstappen onlangs voor de derde keer wereldkampioen Formule 1 is geworden.

Veertig euro

Bij de TinQ op Boulevard Barnaart in Zandvoort stonden afgelopen zondag al vóórdat de actie van start ging tientallen personenauto’s te wachten om voor de ultra lage prijs te kunnen tanken. Een aantal van hen lukte het om extra voordelig de tank vol te gooien: ‘Dit scheelt zo veertig euro op een volle tank”, zo klonk het.

De TinQ-tankstations in Nederland waar gedurende 11,1 minuten voor 11,1 euro per liter kan worden getankt, worden door het bedrijf via de TinQ4U app bekendgemaakt.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.