Het wordt voor Nederlandse consumenten die benzine of diesel tanken vanaf dinsdag 17 oktober nóg aantrekkelijker om even de grens over te wippen en te tanken in België. Bij de zuiderburen daalt de nieuwe maximum adviesprijs voor een liter Euro95 benzine naar 1,77 euro; een verschil ten opzichte van Nederland van wel 45 eurocent.
'weer tanktoerisme'

Tanken in België vanaf dinsdag bijna 50 eurocent goedkoper dan Nederland

De prijsverschillen aan de pomp tussen Nederland en België lopen vanaf dinsdag op tot wel 45 eurocent per liter en tanktoerisme vanuit Nederland zal hiermee een nieuwe impuls krijgen. Foto: Pexels, 2023

Het wordt voor Nederlandse consumenten die benzine of diesel tanken vanaf dinsdag 17 oktober nóg aantrekkelijker om even de grens over te wippen en te tanken in België. Bij de zuiderburen daalt de nieuwe maximum adviesprijs voor een liter Euro95 benzine naar 1,77 euro; een verschil ten opzichte van Nederland van wel 45 eurocent.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.