Van Staveren is in hoog tempo bezig het eigen netwerk van snellaadpleinen te voorzien. Na in minder dan een jaar tijd laadlocaties te hebben geopend bij Shell-tankstations in Almere, Kampen en Dronten, is het nu de beurt aan Steenwijk.
'groeiende behoefte'

Van Staveren blijf aantal snellaadpleinen uitbreiden, opent nu in Steenwijk

Na in minder dan een jaar tijd laadlocaties te hebben geopend bij Shell-tankstations in Almere, Kampen en Dronten, is het nu de beurt aan Steenwijk. Foto: Van Staveren, 2024

Van Staveren is in hoog tempo bezig het eigen netwerk van snellaadpleinen te voorzien. Na in minder dan een jaar tijd laadlocaties te hebben geopend bij Shell-tankstations in Almere, Kampen en Dronten, is het nu de beurt aan Steenwijk.

Het vierde Recharge snellaadplein van Van Staveren opende bij het Shell-tankstation aan de Ruxveenseweg in Steenwijk. Het snellaadplein is voorzien van twee DC-laadpalen, elk met drie laadstekkers en een vermogen van 150 kW. Wat dit snellaadplein volgens het familiebedrijf uit Emmeloord echt uniek maakt, is dat het uitsluitend groene stroom biedt. ‘Met de komst van Shell Recharge Steenwijk brengen wij snel en groen laden naar de regio’, zo laat Van Staveren weten. ‘Hierdoor wordt elektrisch rijden een nog aantrekkelijkere optie voor duurzame mobiliteit.’ Het laadplein in Steenwijk is gerealiseerd in samenwerking met Shell Recharge, Hamer, ContrAll en Knipscheer Infrastructuur. De officiële opening zal plaatsvinden op 22 mei.

Laadfaciliteiten

Van Staveren zit vol in de energietransitie. Het bedrijf is dan ook in hoog tempo bezig eigen tanklocaties van laadfaciliteiten te voorzien zodat ook elektrische voertuigen op de stations terecht kunnen. Het eerste laadplein opende Van Staveren bij het Shell-tankstation aan de De Striptekenaar in Almere Buiten-Oost. Bezitters van een EV kunnen hier terecht bij drie laadpalen. Eind vorig jaar volgde een laadplein bij het Shell-tankstation aan de Zambonistraat in Kampen. Deze werd al snel vervolgd door een Shell Recharge-oplaadmogelijkheid bij het tankstation aan de Zuid in Dronten. Met de opening in Steenwijk komt het aantal snellaadpleinen van Van Staveren in Nederland op vier.

36 tankstations

Familiebedrijf Van Staveren exploiteert in totaal 36 tankstations. Hiervan voeren er negentien, waarvan zestien bemand, de merkuitstraling van Shell. De andere tankstations in het netwerk van het bedrijf voeren de uitstraling van Tank S. Deze zijn allemaal onbemand en te vinden in en rond de Noordoostpolder.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Van Staveren blijf aantal snellaadpleinen uitbreiden, opent nu in Steenwijk | TankPro.nl
Van Staveren is in hoog tempo bezig het eigen netwerk van snellaadpleinen te voorzien. Na in minder dan een jaar tijd laadlocaties te hebben geopend bij Shell-tankstations in Almere, Kampen en Dronten, is het nu de beurt aan Steenwijk.
'groeiende behoefte'

Van Staveren blijf aantal snellaadpleinen uitbreiden, opent nu in Steenwijk

Na in minder dan een jaar tijd laadlocaties te hebben geopend bij Shell-tankstations in Almere, Kampen en Dronten, is het nu de beurt aan Steenwijk. Foto: Van Staveren, 2024

Van Staveren is in hoog tempo bezig het eigen netwerk van snellaadpleinen te voorzien. Na in minder dan een jaar tijd laadlocaties te hebben geopend bij Shell-tankstations in Almere, Kampen en Dronten, is het nu de beurt aan Steenwijk.

Het vierde Recharge snellaadplein van Van Staveren opende bij het Shell-tankstation aan de Ruxveenseweg in Steenwijk. Het snellaadplein is voorzien van twee DC-laadpalen, elk met drie laadstekkers en een vermogen van 150 kW. Wat dit snellaadplein volgens het familiebedrijf uit Emmeloord echt uniek maakt, is dat het uitsluitend groene stroom biedt. ‘Met de komst van Shell Recharge Steenwijk brengen wij snel en groen laden naar de regio’, zo laat Van Staveren weten. ‘Hierdoor wordt elektrisch rijden een nog aantrekkelijkere optie voor duurzame mobiliteit.’ Het laadplein in Steenwijk is gerealiseerd in samenwerking met Shell Recharge, Hamer, ContrAll en Knipscheer Infrastructuur. De officiële opening zal plaatsvinden op 22 mei.

Laadfaciliteiten

Van Staveren zit vol in de energietransitie. Het bedrijf is dan ook in hoog tempo bezig eigen tanklocaties van laadfaciliteiten te voorzien zodat ook elektrische voertuigen op de stations terecht kunnen. Het eerste laadplein opende Van Staveren bij het Shell-tankstation aan de De Striptekenaar in Almere Buiten-Oost. Bezitters van een EV kunnen hier terecht bij drie laadpalen. Eind vorig jaar volgde een laadplein bij het Shell-tankstation aan de Zambonistraat in Kampen. Deze werd al snel vervolgd door een Shell Recharge-oplaadmogelijkheid bij het tankstation aan de Zuid in Dronten. Met de opening in Steenwijk komt het aantal snellaadpleinen van Van Staveren in Nederland op vier.

36 tankstations

Familiebedrijf Van Staveren exploiteert in totaal 36 tankstations. Hiervan voeren er negentien, waarvan zestien bemand, de merkuitstraling van Shell. De andere tankstations in het netwerk van het bedrijf voeren de uitstraling van Tank S. Deze zijn allemaal onbemand en te vinden in en rond de Noordoostpolder.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.