UNITI expo 2024 verwelkomt veertien partners voor ‘langdurige samenwerking’
beurs stuttgart

UNITI expo 2024 verwelkomt veertien partners voor ‘langdurige samenwerking’

In 2022 trok de vakbeurs 16.000 deelnemers uit honderd landen en zij konden op de beursvloer terecht bij 431 exposanten uit 37 landen. Foto: UNITI expo, 2023

UNITI expo, de grootste vakbeurs van Europa op het gebied van de tankstation- en carwashindustrie, heeft voor de komende vijfde editie in 2024 met veertien partners een langdurige samenwerking gesloten.

UNITI expo zegt zeer blij te zijn met de veertien bedrijven die hun steun en deelname aan de komende beurs hebben toegezegd. Tot de nieuwe partners behoren Cecod, CompetenceCenter, Eurodata, Franke, GenussGarten, Hack, Lantzerath-Group, Lekkerland, NSI, PDI, PWM, Sonax en Tank & Rast. Hun partnerships zorgen, aldus de beursorganisatie, voor een schat aan kennis en ervaring voor het evenement. Aangezien UNITI expo streeft naar het bouwen van het beste platform voor de petroleum- en autowas-industrie wereldwijd, is het verdiepen van bestaande partnerschappen en het creëren van nieuwe een belangrijk aspect van deze missie.

Betrokkenheid

“Het is geweldig om opnieuw toonaangevende bedrijven van over de hele wereld als onze samenwerkingspartners te verwelkomen”, zegt Elmar Kühn, directeur van UNITI-Kraftstoff GmbH, organisator van het evenement. “De steun van zowel nieuwe als reeds lang bestaande partners, waarvan sommigen zelfs vanaf het allereerste begin aanwezig waren, is een solide bevestiging van hun betrokkenheid, niet alleen bij UNITI expo, maar ook bij de brandstofdetailhandel en de carwash-industrie.”

UNITI expo 2024, georganiseerd door UNITI-Kraftstoff GmbH in samenwerking met com-a-tec GmbH, vindt plaats van 14 tot en met 16 mei 2024 in de hallen 1, 3 en 5 van de Messe Stuttgart.
In 2022 trok de vakbeurs 16.000 deelnemers uit honderd landen en zij konden op de beursvloer terecht bij 431 exposanten uit 37 landen.

Lees ook: 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

UNITI expo 2024 verwelkomt veertien partners voor ‘langdurige samenwerking’ | TankPro.nl
UNITI expo 2024 verwelkomt veertien partners voor ‘langdurige samenwerking’
beurs stuttgart

UNITI expo 2024 verwelkomt veertien partners voor ‘langdurige samenwerking’

In 2022 trok de vakbeurs 16.000 deelnemers uit honderd landen en zij konden op de beursvloer terecht bij 431 exposanten uit 37 landen. Foto: UNITI expo, 2023

UNITI expo, de grootste vakbeurs van Europa op het gebied van de tankstation- en carwashindustrie, heeft voor de komende vijfde editie in 2024 met veertien partners een langdurige samenwerking gesloten.

UNITI expo zegt zeer blij te zijn met de veertien bedrijven die hun steun en deelname aan de komende beurs hebben toegezegd. Tot de nieuwe partners behoren Cecod, CompetenceCenter, Eurodata, Franke, GenussGarten, Hack, Lantzerath-Group, Lekkerland, NSI, PDI, PWM, Sonax en Tank & Rast. Hun partnerships zorgen, aldus de beursorganisatie, voor een schat aan kennis en ervaring voor het evenement. Aangezien UNITI expo streeft naar het bouwen van het beste platform voor de petroleum- en autowas-industrie wereldwijd, is het verdiepen van bestaande partnerschappen en het creëren van nieuwe een belangrijk aspect van deze missie.

Betrokkenheid

“Het is geweldig om opnieuw toonaangevende bedrijven van over de hele wereld als onze samenwerkingspartners te verwelkomen”, zegt Elmar Kühn, directeur van UNITI-Kraftstoff GmbH, organisator van het evenement. “De steun van zowel nieuwe als reeds lang bestaande partners, waarvan sommigen zelfs vanaf het allereerste begin aanwezig waren, is een solide bevestiging van hun betrokkenheid, niet alleen bij UNITI expo, maar ook bij de brandstofdetailhandel en de carwash-industrie.”

UNITI expo 2024, georganiseerd door UNITI-Kraftstoff GmbH in samenwerking met com-a-tec GmbH, vindt plaats van 14 tot en met 16 mei 2024 in de hallen 1, 3 en 5 van de Messe Stuttgart.
In 2022 trok de vakbeurs 16.000 deelnemers uit honderd landen en zij konden op de beursvloer terecht bij 431 exposanten uit 37 landen.

Lees ook: 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.