‘75 procent beursvloer tankstation- en carwashbeurs UNITI expo 2024 al toegewezen’
stuttgart

‘75 procent vloer tankstationbeurs UNITI expo 2024 al toegewezen’

In 2022 trok de beurs voor de tankstation- en carwashbranche 16.000 deelnemers uit honderd landen en zij konden op de beursvloer terecht bij 431 exposanten uit 37 landen. Foto: UNITI expo, 2023

UNITI expo, de grootste beurs in Europa voor de tankstation- en carwashbranche, meldt dat een jaar voor de start van het evenement in Stuttgart al 75 procent van de beursvloer is toegewezen. Daarbij hebben volgens de organisatie ‘alle grote spelers in de branche’ hun deelname bevestigd.

UNITI expo, dat van 14 tot en met 16 mei 2024 wordt gehouden in de Messe van Stuttgart, viert tijdens de komende editie zijn eerste decennium. Tijdens de vijfde editie van de vakbeurs voor de tankstation- en carwashindustrie zullen, net als tijdens de laatste editie van 2022, toonaangevende bedrijven en experts van over de hele wereld aanwezig zijn. In 2022 trok de beurs 16.000 deelnemers uit honderd landen en zij konden op de beursvloer terecht bij 431 exposanten uit 37 landen. Dit bracht volgens UNITI expo de meerderheid van de vorig jaar vertegenwoordigde exposanten ertoe om hun deelname aan de editie van 2024 te bevestigen. Als gevolg hiervan is op dit moment 75 procent van de 40.000 m² grote beursvloer toegewezen en hebben volgens de organisatie alle grote spelers in de branche hun deelname bevestigd.

Veelbelovende vooruitzichten

“Beurzen zijn in volle gang na het herstel van vorig jaar, waardoor er wereldwijd veelbelovende vooruitzichten voor de sector ontstaan”, zegt managing director Elmar Kühn van UNITI-Kraftsoff GmbH, organisator van het evenement. “Dankzij het succes van de vorige editie hebben exposanten hun gretigheid bewezen om innovatieve concepten onder de aandacht te brengen en de belangstelling groeit naarmate de UNITI expo van volgend jaar dichterbij komt.”
De hallen 1, 3 en 5 van Messe Stuttgart zullen tijdens de beurs aandacht vragen voor vier themagebieden: ‘Technology, Payment & Logistics’, ‘Carwash & Carcare’, ‘Petroleum Companies & Petroleum Trade’ en ‘Shop & Gemak’.

UNITI expo 2024, georganiseerd door UNITI-Kraftstoff GmbH in samenwerking met com-a-tec GmbH, vindt plaats van 14 tot en met 16 mei 2024 in de hallen 1, 3 en 5 van de Messe Stuttgart.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘75 procent vloer tankstationbeurs UNITI expo 2024 al toegewezen’ | TankPro.nl
‘75 procent beursvloer tankstation- en carwashbeurs UNITI expo 2024 al toegewezen’
stuttgart

‘75 procent vloer tankstationbeurs UNITI expo 2024 al toegewezen’

In 2022 trok de beurs voor de tankstation- en carwashbranche 16.000 deelnemers uit honderd landen en zij konden op de beursvloer terecht bij 431 exposanten uit 37 landen. Foto: UNITI expo, 2023

UNITI expo, de grootste beurs in Europa voor de tankstation- en carwashbranche, meldt dat een jaar voor de start van het evenement in Stuttgart al 75 procent van de beursvloer is toegewezen. Daarbij hebben volgens de organisatie ‘alle grote spelers in de branche’ hun deelname bevestigd.

UNITI expo, dat van 14 tot en met 16 mei 2024 wordt gehouden in de Messe van Stuttgart, viert tijdens de komende editie zijn eerste decennium. Tijdens de vijfde editie van de vakbeurs voor de tankstation- en carwashindustrie zullen, net als tijdens de laatste editie van 2022, toonaangevende bedrijven en experts van over de hele wereld aanwezig zijn. In 2022 trok de beurs 16.000 deelnemers uit honderd landen en zij konden op de beursvloer terecht bij 431 exposanten uit 37 landen. Dit bracht volgens UNITI expo de meerderheid van de vorig jaar vertegenwoordigde exposanten ertoe om hun deelname aan de editie van 2024 te bevestigen. Als gevolg hiervan is op dit moment 75 procent van de 40.000 m² grote beursvloer toegewezen en hebben volgens de organisatie alle grote spelers in de branche hun deelname bevestigd.

Veelbelovende vooruitzichten

“Beurzen zijn in volle gang na het herstel van vorig jaar, waardoor er wereldwijd veelbelovende vooruitzichten voor de sector ontstaan”, zegt managing director Elmar Kühn van UNITI-Kraftsoff GmbH, organisator van het evenement. “Dankzij het succes van de vorige editie hebben exposanten hun gretigheid bewezen om innovatieve concepten onder de aandacht te brengen en de belangstelling groeit naarmate de UNITI expo van volgend jaar dichterbij komt.”
De hallen 1, 3 en 5 van Messe Stuttgart zullen tijdens de beurs aandacht vragen voor vier themagebieden: ‘Technology, Payment & Logistics’, ‘Carwash & Carcare’, ‘Petroleum Companies & Petroleum Trade’ en ‘Shop & Gemak’.

UNITI expo 2024, georganiseerd door UNITI-Kraftstoff GmbH in samenwerking met com-a-tec GmbH, vindt plaats van 14 tot en met 16 mei 2024 in de hallen 1, 3 en 5 van de Messe Stuttgart.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.