Oosterveen’s Oliehandel neemt alle activiteiten van Winter’s Oliehandel over

Oosterveen’s Oliehandel neemt alle activiteiten Winter’s Oliehandel over

Beide oliehandelaren hebben meerdere decennia ervaring op de brandstoffenmarkt. Foto: Oosterveen’s Oliehandel, 2023

Alle bedrijfsactiviteiten van Winter’s Oliehandel uit Genemuiden worden per 1 mei 2023 overgenomen door Oosterveen’s Oliehandel uit Nieuwleusen. De decennialange ervaring van het bedrijf uit Genemuiden op de brandstoffenmarkt maakt volgens Oosterveen de overname ‘een logische keuze’.

Winter’s Oliehandel is sinds 1957 actief met het verkopen van motorbrandstoffen, smeermiddelen en vloeibare gassen voor de automotive industrie, metaalindustrie, bouwsector, transportsector en de landbouwsector. Oosterveen’s Oliehandel is een onafhankelijke leverancier van ESSO motorbrandstoffen, Mobil smeermiddelen en hoofddealer van Antargaz flessengas en een aanbieder die al sinds 1919 op de markt actief is. Daarnaast belevert Oosterveen’s met eigen transport onder meer transporteurs, tankstations, agrarische bedrijven, garages, industrie en campings.

Logisch

Beide oliehandelaren hebben meerdere decennia ervaring op de brandstoffenmarkt en Oosterveen’s Oliehandel noemt de overname van de activiteiten van het bedrijf uit Genemuiden dan ook ‘een logische keuze’. Daarnaast zijn beide oliehandelaren gerenommeerde leveranciers van flessengas in de regio. Ook onder de vleugels van Oosterveen’s Oliehandel zullen de bedrijfsactiviteiten van Winter’s Olie vanuit de bestaande vestiging aan de Kokosstraat in Genemuiden worden voortgezet.

Lees meer:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Oosterveen’s Oliehandel neemt alle activiteiten Winter’s Oliehandel over | TankPro.nl
Oosterveen’s Oliehandel neemt alle activiteiten van Winter’s Oliehandel over

Oosterveen’s Oliehandel neemt alle activiteiten Winter’s Oliehandel over

Beide oliehandelaren hebben meerdere decennia ervaring op de brandstoffenmarkt. Foto: Oosterveen’s Oliehandel, 2023

Alle bedrijfsactiviteiten van Winter’s Oliehandel uit Genemuiden worden per 1 mei 2023 overgenomen door Oosterveen’s Oliehandel uit Nieuwleusen. De decennialange ervaring van het bedrijf uit Genemuiden op de brandstoffenmarkt maakt volgens Oosterveen de overname ‘een logische keuze’.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.