Oosterveen’s Oliehandel plaatst eerste snelladers bij ESSO Eibergen

Oosterveen’s Oliehandel plaatst eerste snelladers bij ESSO Eibergen

Oosterveen's Oliehandel is bezig snelladers te plaatsen bij eigen tankstations, zoals bij ESSO Eibergen.Oosterveen's Oliehandel, 2022

Oosterveen’s Oliehandel heeft deze week de eerste snelladers van het familiebedrijf geplaatst bij het eigen ESSO-tankstation aan de Groenloseweg in Eibergen, beter bekend als Theo’s Tankshop.

Daarnaast zal het bedrijf in december ook nog een snellader in gebruik nemen bij de eigen ESSO aan de Anerdijk in Gramsbergen. “Onze traditionele brandstofmarkt is volop in beweging”, licht Marcel Rave van Oosterveen’s Oliehandel de initiatieven toe. “Ook wij spelen in op de elektrificatie door samen met Kenter de eerste stappen te zetten richting een duurzame toekomst.” Bij de aanschaf van de snelladers heeft het bedrijf gekeken naar de toekomstbestendigheid van de snelladers. “De klant moet binnen een half uur de batterij van zijn of haar voertuig weer vol kunnen hebben. Het resultaat is dat we bij het ESSO-tankstation in Eibergen niet één, maar twéé snelladers hebben geplaatst, plus in een nieuw compactstation een transformator met een vermogen van 630 KVA”, aldus Rave.

Toekomst

De laadpalen gebruiken momenteel 120 kW van hun 180 kW capaciteit en dat biedt volgens Rave armslag voor in de nabije toekomst. “Zo hebben we de mogelijkheid in vermogen op te schalen of extra laadpalen bij te plaatsen.”
Oosterveen’s Oliehandel werd in 1919 opgericht in Nieuwleusen en exploiteert en belevert 21 bemande en onbemande tankstations. Het bedrijf is een onafhankelijke leverancier van ESSO motorbrandstoffen, Mobil smeermiddelen en hoofddealer van Antargaz flessengas.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.