DCB Energy HUB Waddinxveen

DCB Energy opent nieuwe HUB in Waddinxveen [Video]

De nieuwste HUB werd deze week officieel geopend Foto: Nico Schinkelshoek

DCB Energy heeft een nieuw tankstation geopend in het Zuid-Hollandse Waddinxveen. Bij de ‘HUB’ kunnen klanten naast de fossiele brandstoffen ook terecht voor duurzame(re) alternatieven, zoals HVO100 en LNG. Later zullen ook snelladers en waterstof aan het aanbod toegevoegd worden. 

De onbemande locatie ligt aan de Overslagweg op Distripark Doelwijk, aan de A12, A20 en N457. De officiële opening werd woensdag gevierd met kortingen op de brandstoffen. Ook kregen alle bezoekers een gratis koffie en werden er bloemen uitgedeeld.

Het bedrijf is overigens al weer druk met de verdere uitbreiding van het netwerk. Zo wordt op dit moment een nieuwe HUB in Dordrecht gebouwd, inclusief horecagedeelte. Dat zal door een derde partij gerealiseerd en geëxploiteerd worden. Zelf houdt DCB Energy de focus namelijk op onbemande locaties.

TankPro was bij de officiële opening van het station in Waddinxveen. Bekijk de video hieronder. 

Lees ook:

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België, zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 november 2022 in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

DCB Energy opent nieuwe HUB in Waddinxveen [Video] | TankPro.nl
DCB Energy HUB Waddinxveen

DCB Energy opent nieuwe HUB in Waddinxveen [Video]

De nieuwste HUB werd deze week officieel geopend Foto: Nico Schinkelshoek

DCB Energy heeft een nieuw tankstation geopend in het Zuid-Hollandse Waddinxveen. Bij de ‘HUB’ kunnen klanten naast de fossiele brandstoffen ook terecht voor duurzame(re) alternatieven, zoals HVO100 en LNG. Later zullen ook snelladers en waterstof aan het aanbod toegevoegd worden. 

De onbemande locatie ligt aan de Overslagweg op Distripark Doelwijk, aan de A12, A20 en N457. De officiële opening werd woensdag gevierd met kortingen op de brandstoffen. Ook kregen alle bezoekers een gratis koffie en werden er bloemen uitgedeeld.

Het bedrijf is overigens al weer druk met de verdere uitbreiding van het netwerk. Zo wordt op dit moment een nieuwe HUB in Dordrecht gebouwd, inclusief horecagedeelte. Dat zal door een derde partij gerealiseerd en geëxploiteerd worden. Zelf houdt DCB Energy de focus namelijk op onbemande locaties.

TankPro was bij de officiële opening van het station in Waddinxveen. Bekijk de video hieronder. 

Lees ook:

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België, zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 november 2022 in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.