TinQ Bekkevoort België Crazy Days

TinQ behaalt nieuwe mijlpaal in België

De 'Crazy Days' bij het nieuwe TinQ-station in Bekkevoort zijn begonnen. Foto: TinQ Nederland

TinQ heeft wederom een tankstation in België geopend. De nieuwste toevoeging, in Bekkevoort in de provincie Vlaams-Brabant, is de vijfde locatie van het Nederlandse bedrijf bij onze zuiderburen. De officiële opening wordt van vrijdag tot en met zondag gevierd met de ‘Crazy Days’. 

“Na de knaller van een openingsactie te Lichtaart is de trend gezet om verder te borduren op dit succes”, aldus Stefan Claes, manager TinQ België. Klanten krijgen korting op brandstof en wie minimaal 20 liter bij het station aan de Staatsbaan tankt, maken kans op waardebonnen met honderd euro brandstoftegoed.

Volgens Claes is Bekkevoort een locatie die ‘perfect binnen het plaatje van TinQ past’. Het station is volgens hem onder andere eenvoudig en snel. Klanten kunnen er Euro 95, Superplus 98 en diesel afnemen.

TinQ België is een zusterbedrijf van TinQ Nederland en dochterbedrijf van ENVIEM. In Nederland exploiteert TinQ ondertussen een netwerk van meer dan 400 tankstations. Ook in België wil het bedrijf op korte termijn doorgroeien tot ‘een dynamische keten van 24/7 selfservice tankstations’.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TinQ behaalt nieuwe mijlpaal in België | TankPro.nl
TinQ Bekkevoort België Crazy Days

TinQ behaalt nieuwe mijlpaal in België

De 'Crazy Days' bij het nieuwe TinQ-station in Bekkevoort zijn begonnen. Foto: TinQ Nederland

TinQ heeft wederom een tankstation in België geopend. De nieuwste toevoeging, in Bekkevoort in de provincie Vlaams-Brabant, is de vijfde locatie van het Nederlandse bedrijf bij onze zuiderburen. De officiële opening wordt van vrijdag tot en met zondag gevierd met de ‘Crazy Days’. 

“Na de knaller van een openingsactie te Lichtaart is de trend gezet om verder te borduren op dit succes”, aldus Stefan Claes, manager TinQ België. Klanten krijgen korting op brandstof en wie minimaal 20 liter bij het station aan de Staatsbaan tankt, maken kans op waardebonnen met honderd euro brandstoftegoed.

Volgens Claes is Bekkevoort een locatie die ‘perfect binnen het plaatje van TinQ past’. Het station is volgens hem onder andere eenvoudig en snel. Klanten kunnen er Euro 95, Superplus 98 en diesel afnemen.

TinQ België is een zusterbedrijf van TinQ Nederland en dochterbedrijf van ENVIEM. In Nederland exploiteert TinQ ondertussen een netwerk van meer dan 400 tankstations. Ook in België wil het bedrijf op korte termijn doorgroeien tot ‘een dynamische keten van 24/7 selfservice tankstations’.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.