Aandeelhouders Shell achter klimaatplan, minder steun Follow This

De aandeelhouders van Shell staan met meerderheid achter de plannen van het olie- en gasconcern om de eigen uitstoot te verlagen en in 2050 klimaatneutraal te zijn. Een resolutie van de activistische aandeelhouder Follow This om Shell te dwingen tot nog sterkere klimaatdoelstellingen, haalde niet de meerderheid van de stemmen en kreeg minder steun dan vorig jaar. Eerder op de dinsdag werd de vergadering in Londen nog stilgelegd vanwege een protest van klimaatactivisten in de zaal.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Aandeelhouders Shell achter klimaatplan, minder steun Follow This | TankPro.nl

Aandeelhouders Shell achter klimaatplan, minder steun Follow This

De aandeelhouders van Shell staan met meerderheid achter de plannen van het olie- en gasconcern om de eigen uitstoot te verlagen en in 2050 klimaatneutraal te zijn. Een resolutie van de activistische aandeelhouder Follow This om Shell te dwingen tot nog sterkere klimaatdoelstellingen, haalde niet de meerderheid van de stemmen en kreeg minder steun dan vorig jaar. Eerder op de dinsdag werd de vergadering in Londen nog stilgelegd vanwege een protest van klimaatactivisten in de zaal.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.