UNITI expo 2022

Terugkeer van UNITI expo zorgt voor volle Messe Stuttgart

Foto: Nico Schinkelshoek

Drie dagen lang de nieuwste innovaties binnen de sector aanschouwen, contactgegevens uitwisselen en heel veel koffie drinken. De UNITI expo in Stuttgart is weer terug na een afwezigheid van drie jaar. 

Met volgens de organisatie meer dan 450 exposanten en vele duizenden aanwezigen is het weer een drukte van jewelste in de Messe Stuttgart. De hoeveelheid mensen toont wel aan dat er binnen de sector veel behoefte is om elkaar fysiek te ontmoeten. De coronacrisis lijkt in de beurshallen dan ook ver verleden tijd, want er worden volop handen geschud en afstand houden lijkt uit het woordenboek van de meesten geschrapt te zijn. Slechts een enkeling is nog uitgerust met een mondkapje. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Onderwerpen: ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Terugkeer van UNITI expo zorgt voor volle Messe Stuttgart | TankPro.nl
UNITI expo 2022

Terugkeer van UNITI expo zorgt voor volle Messe Stuttgart

Foto: Nico Schinkelshoek

Drie dagen lang de nieuwste innovaties binnen de sector aanschouwen, contactgegevens uitwisselen en heel veel koffie drinken. De UNITI expo in Stuttgart is weer terug na een afwezigheid van drie jaar. 

Met volgens de organisatie meer dan 450 exposanten en vele duizenden aanwezigen is het weer een drukte van jewelste in de Messe Stuttgart. De hoeveelheid mensen toont wel aan dat er binnen de sector veel behoefte is om elkaar fysiek te ontmoeten. De coronacrisis lijkt in de beurshallen dan ook ver verleden tijd, want er worden volop handen geschud en afstand houden lijkt uit het woordenboek van de meesten geschrapt te zijn. Slechts een enkeling is nog uitgerust met een mondkapje. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Onderwerpen: ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.