AgriSnellaad

AgriSnellaad wil laadpaal in elk Zeeuws dorp

Het plaatsen van laadpalen in Zeeland is niet te vergelijken met de installatie van laadvoorzieningen in de randstad, zegt Roel Clement. Volgens de manager brandstoffen en laden van AgriSnellaad zijn de uitdagingen in het landelijke gebied heel anders. “Eerst maar eens in ieder dorp een laadpaal, terwijl het in Amsterdam de vraag is hoe je ervoor zorgt dat er genoeg laders geplaatst worden.’’

Inmiddels is AgriSnellaad een van de belangrijkste spelers op het gebied van laden in Zuidwest-Nederland. De teller staat op ongeveer 250 laadpalen, verspreid over 130 locaties in de hele provincie Zeeland, het zuidelijke deel van Zuid-Holland en West-Brabant. Dat gebied wordt langzaam groter. Het bedrijf is, net als AgriSneltank en CZAV Brandstoffen, onderdeel van de CZAV mobility group.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.