Brand Oil bij Zuidlaren wordt na 14 maart volledig weggehaald

Tankstation Brand Oil aan de N34 bij Zuidlaren sluit op zondag 14 maart definitief de deuren. Het tankstation ligt aan de rand van een natuurgebied en wordt volledig weggehaald om toekomstige vervuiling te voorkomen. 

Het tankstation grenst aan de Drentsche Aa. ‘’Om in de toekomst nadelige effecten voor het milieu te voorkomen, is besloten om de locatie niet opnieuw als tankstation te verhuren. Het tankstation met toebehoren zal worden verwijderd, waarbij de bodem schoon wordt achtergelaten’’, schrijft de provincie Drenthe in een verklaring.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.