Franse wegbeheerder selecteert Fastned voor nieuwe snellaadstations

Fastned heeft in Frankrijk de aanbesteding van de Franse wegbeheerder Autoroutes Paris-Rhin-Rhône (APRR) voor 9 nieuwe snellaadstations gewonnen, zo maakt het in Amsterdam gevestigde bedrijf deze week bekend.

De nieuwe snellaadstations moeten verreizen langs de belangrijke snelwegen in het land, zoals de A5 en A6 van Parijs naar Lyon. Tevens moet dankzij snelladers rond Dijon ook de zogeheten Route du Solei voor bestuurders van elektrische auto’s vergemakkelijkt worden. Daarnaast moet op de A36 naar Zwitserland een snellaadstation komen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is als freelance redacteur verbonden aan TankPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.