Foto: Total

Video: hoe kijkt Total naar het voorterrein van de toekomst?

Total Nederland gaat flink inzetten op alternatieve brandstoffen op een groot aantal multi energy locaties. Maar welke brandstoffen kunnen daar getankt worden? Robin Geijer vertelt welke kansen hij ziet voor snellaadpalen en waterstof. En is er eigenlijk nog plek voor andere alternatieven zoals LNG en CNG?

We spraken met Robin Geijer, Strategy Development Manager bij Total Nederland. Het interview stond in het teken van snelladers, waterstof en groengas. Hoe kijkt Total naar de mix van brandstoffen en wat betekent dit voor het voorterrein van de stations? Het interview is hieronder terug te kijken.

Bekijk de video hieronder terug: 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Video: hoe kijkt Total naar het voorterrein van de toekomst? | TankPro.nl
Foto: Total

Video: hoe kijkt Total naar het voorterrein van de toekomst?

Total Nederland gaat flink inzetten op alternatieve brandstoffen op een groot aantal multi energy locaties. Maar welke brandstoffen kunnen daar getankt worden? Robin Geijer vertelt welke kansen hij ziet voor snellaadpalen en waterstof. En is er eigenlijk nog plek voor andere alternatieven zoals LNG en CNG?

We spraken met Robin Geijer, Strategy Development Manager bij Total Nederland. Het interview stond in het teken van snelladers, waterstof en groengas. Hoe kijkt Total naar de mix van brandstoffen en wat betekent dit voor het voorterrein van de stations? Het interview is hieronder terug te kijken.

Bekijk de video hieronder terug: 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.