Den Hartog kleurt twee tankstations om naar GT24

De vierde en vijfde tanklocatie van GT24 zijn een feit. Den Hartog/Carfood Motorbrandstoffen heeft een Autofood-station aan de Ambachtstraat in Meerkerk omgebouwd naar de onbemande formule. De officiële opening staat komende donderdag op het programma. Ook een locatie in Poeldijk gaat verder in het geel en zwart van GT24. De eerste drie tankstations werden eind maart geopend in De Lier, Vianen en Eck en Wiel.

Den Hartog is niet alleen leverancier van smeermiddelen en brandstoffen, maar tevens eigenaar van zo’n vijftig tankstations. Het gaat om Esso-locaties en om stations in het merk van Autofood. De tanklocaties variëren van kleine onbemande tot volledig uitgeruste tankstations met shops en wasmogelijkheden. Verwachting is dat een deel van deze locaties omgekleurd zal worden.

Op het tankstation in Meerkerk kunnen klanten binnenkort ook terecht voor het tanken van CO2 Saving Diesel 30 (HVO). Deze dieselvariant bestaat voor 30 procent uit biodiesel en kan in elk dieselvoertuig getankt worden. De formule wil in de toekomst ook inspelen op de opkomst van elektrisch rijden, zowel op het gebied van stekkerauto’s als waterstof.

Afgelopen april maakte de Zuid-Hollandse oliehandelaar Den Hartog bekend dat het de nieuwe onbemande tankstationformule GT24 die vorig jaar werd opgericht, zelfstandig voortzet. Met de opening van de eerste drie locaties zat het werk voor initiatiefnemer Peter Groen erop. Oorspronkelijke doel was om in 2019 in Nederland minimaal dertig stations te openen. Op termijn zelfs meer dan honderd.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Den Hartog kleurt twee tankstations om naar GT24 | TankPro.nl

Den Hartog kleurt twee tankstations om naar GT24

De vierde en vijfde tanklocatie van GT24 zijn een feit. Den Hartog/Carfood Motorbrandstoffen heeft een Autofood-station aan de Ambachtstraat in Meerkerk omgebouwd naar de onbemande formule. De officiële opening staat komende donderdag op het programma. Ook een locatie in Poeldijk gaat verder in het geel en zwart van GT24. De eerste drie tankstations werden eind maart geopend in De Lier, Vianen en Eck en Wiel.

Den Hartog is niet alleen leverancier van smeermiddelen en brandstoffen, maar tevens eigenaar van zo’n vijftig tankstations. Het gaat om Esso-locaties en om stations in het merk van Autofood. De tanklocaties variëren van kleine onbemande tot volledig uitgeruste tankstations met shops en wasmogelijkheden. Verwachting is dat een deel van deze locaties omgekleurd zal worden.

Op het tankstation in Meerkerk kunnen klanten binnenkort ook terecht voor het tanken van CO2 Saving Diesel 30 (HVO). Deze dieselvariant bestaat voor 30 procent uit biodiesel en kan in elk dieselvoertuig getankt worden. De formule wil in de toekomst ook inspelen op de opkomst van elektrisch rijden, zowel op het gebied van stekkerauto’s als waterstof.

Afgelopen april maakte de Zuid-Hollandse oliehandelaar Den Hartog bekend dat het de nieuwe onbemande tankstationformule GT24 die vorig jaar werd opgericht, zelfstandig voortzet. Met de opening van de eerste drie locaties zat het werk voor initiatiefnemer Peter Groen erop. Oorspronkelijke doel was om in 2019 in Nederland minimaal dertig stations te openen. Op termijn zelfs meer dan honderd.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.