Aftermovie: recordaantal bezoekers Tankstation & Carwash Vakbeurs

Zo’n 2.500 professionals uit de tankstation- en carwashbranche zijn woensdag en donderdag afgereisd naar Houten voor de vijfde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs. Dat zijn er ruim 800 meer dan vorig jaar, toen de teller uitkwam op 1.700. Alle grote spelers uit de wereld van petrol, carwash en convenience presenteerden op beide dagen hun producten en diensten op de beursvloer van Expo Houten. 

Op de vloer werden dit jaar verschillende primeurs onthuld, waaronder de nieuwe tankstation-formule GT24, PumpWatch NEW (BigBrother), de iNozzle One (Smarter Nozzle Europe) en de vernieuwde iPad-kassa (Extendas). Shell presenteerde bovendien een wereldprimeur op het gebied van waterstof. Nederland is namelijk het eerste land wereldwijd waar Shell de nieuwe waterstofpropositie aan haar dealers gaat aanbieden.

Uitgebreid programma

Het Nationaal Tankstation Congres stond op de eerste dag volledig in het teken van de brandstofmix van de toekomst. Wat wordt de brandstof van morgen? Op dag twee vond een groot aantal workshops plaats op de beurs. Naast deze sessies, waarbij de focus lag op shop, carwash en forecourt, stond op de donderdag ook het Carwash Discussieforum op het programma. Prominente ondernemers en leveranciers discussieerden met elkaar over de toekomst van de branche en over de kansen die er liggen. Ook werd op de beursvloer de winnaar van de Tankstation Challenge bekendgemaakt. De titel ging naar Voyage Food uit het Zuid-Hollandse Vierpolders.

Tot volgend jaar!

Bekijk hieronder het videoverslag van de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Aftermovie: recordaantal bezoekers Tankstation & Carwash Vakbeurs | TankPro.nl

Aftermovie: recordaantal bezoekers Tankstation & Carwash Vakbeurs

Zo’n 2.500 professionals uit de tankstation- en carwashbranche zijn woensdag en donderdag afgereisd naar Houten voor de vijfde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs. Dat zijn er ruim 800 meer dan vorig jaar, toen de teller uitkwam op 1.700. Alle grote spelers uit de wereld van petrol, carwash en convenience presenteerden op beide dagen hun producten en diensten op de beursvloer van Expo Houten. 

Op de vloer werden dit jaar verschillende primeurs onthuld, waaronder de nieuwe tankstation-formule GT24, PumpWatch NEW (BigBrother), de iNozzle One (Smarter Nozzle Europe) en de vernieuwde iPad-kassa (Extendas). Shell presenteerde bovendien een wereldprimeur op het gebied van waterstof. Nederland is namelijk het eerste land wereldwijd waar Shell de nieuwe waterstofpropositie aan haar dealers gaat aanbieden.

Uitgebreid programma

Het Nationaal Tankstation Congres stond op de eerste dag volledig in het teken van de brandstofmix van de toekomst. Wat wordt de brandstof van morgen? Op dag twee vond een groot aantal workshops plaats op de beurs. Naast deze sessies, waarbij de focus lag op shop, carwash en forecourt, stond op de donderdag ook het Carwash Discussieforum op het programma. Prominente ondernemers en leveranciers discussieerden met elkaar over de toekomst van de branche en over de kansen die er liggen. Ook werd op de beursvloer de winnaar van de Tankstation Challenge bekendgemaakt. De titel ging naar Voyage Food uit het Zuid-Hollandse Vierpolders.

Tot volgend jaar!

Bekijk hieronder het videoverslag van de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.