Fotoreportage: Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018

Op 21 en 22 november vond de Tankstation & Carwash Vakbeurs plaats in Expo Houten. Ruim 2.500 bezoekers wisten dit event te vinden. Voor iedereen die van de partij was en nog wil nagenieten – en voor de thuisblijvers die het event gemist hebben en benieuwd zijn hoe het eraan toeging – zijn hier de foto’s. Kijk hieronder voor een uitgebreide sfeerimpressie!

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fotoreportage: Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018 | TankPro.nl

Fotoreportage: Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018

Op 21 en 22 november vond de Tankstation & Carwash Vakbeurs plaats in Expo Houten. Ruim 2.500 bezoekers wisten dit event te vinden. Voor iedereen die van de partij was en nog wil nagenieten – en voor de thuisblijvers die het event gemist hebben en benieuwd zijn hoe het eraan toeging – zijn hier de foto’s. Kijk hieronder voor een uitgebreide sfeerimpressie!

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.