Tamoil groeit door naar 209 locaties, Fieten Olie gaat bouwen in Hoofddorp

Het netwerk van Tamoil in Nederland wordt komende tijd uitgebreid met vijf nieuwe stations. Het gaat om drie amiGo-locaties en twee stations die nu nog de merknaam Argos op de luifel hebben staan. Ook Fieten Olie heeft interessant nieuws. Het Drentse bedrijf start in 2019 met de bouw van zijn grootste tankstation. De vestiging in Hoofddorp krijgt tien opstelplaatsen en vier wasboxen.

Het zijn drukke tijden bij Tamoil Nederland. Afgelopen maanden groeide het aantal tankstations snel en werd het aantal van tweehonderd locaties in Nederland overschreden. Per eind november komen er nog eens vijf stations bij die voortaan als Tamoil-vestiging door het leven gaan. In totaal heeft het bedrijf uit Ridderkerk nu 209 tankstations in Nederland. Drie van de nieuwe locaties gingen voorheen door het leven als amiGo-locatie. Het gaat om stations in Apeldoorn, De Rijp en Holten. De overige twee werden geëxploiteerd onder het merk Argos en staan in Rockanje en Rotterdam (Ommoord).

“Vanaf 26 november gaan we de nieuwe locaties Tamoil-blauw kleuren”, vertelt Ronald Kempen, directeur van Tamoil Nederland. “Zakelijke klanten kunnen gebruikmaken van de Tamoil-tankpas en daarnaast kunnen Argos-, amiGo- en Brand Oil-tankpashouders hun kaart blijven gebruiken op hun vertrouwde tankstation. Tamoil accepteert ook de Tankey-app van energiedirect.nl op alle Tamoil-locaties.”

Vlaggenschip Fieten Olie

Ook bij Fieten Olie zijn er volop ontwikkelingen. Vanaf december breidt het Drentse bedrijf uit met een nieuwe tanklocatie aan het Oosteinde in Vriezenveen. Op de 34ste vestiging van de aanbieder kan zowel Euro95 als diesel worden getankt, 24 uur per dag. Fieten Olie begint in januari 2019 bovendien met de bouw van een locatie in Hoofddorp in Noord-Holland, de tweede in deze provincie.

Volgens het bedrijf is de vergunning inmiddels rond, zijn de tekeningen klaar en staan de aannemers in de startblokken. Het tankstation wordt gebouwd bij de kruising Spoorlaan – Nieuw Bennebroekerweg in Hoofddorp. Het tankstation krijgt tien opstelplaatsen en vier wasboxen en wordt geheel onbemand. Klanten kunnen er terecht voor diesel, Euro95, Blue One en AdBlue.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tamoil groeit door naar 209 locaties, Fieten Olie gaat bouwen in Hoofddorp | TankPro.nl

Tamoil groeit door naar 209 locaties, Fieten Olie gaat bouwen in Hoofddorp

Het netwerk van Tamoil in Nederland wordt komende tijd uitgebreid met vijf nieuwe stations. Het gaat om drie amiGo-locaties en twee stations die nu nog de merknaam Argos op de luifel hebben staan. Ook Fieten Olie heeft interessant nieuws. Het Drentse bedrijf start in 2019 met de bouw van zijn grootste tankstation. De vestiging in Hoofddorp krijgt tien opstelplaatsen en vier wasboxen.

Het zijn drukke tijden bij Tamoil Nederland. Afgelopen maanden groeide het aantal tankstations snel en werd het aantal van tweehonderd locaties in Nederland overschreden. Per eind november komen er nog eens vijf stations bij die voortaan als Tamoil-vestiging door het leven gaan. In totaal heeft het bedrijf uit Ridderkerk nu 209 tankstations in Nederland. Drie van de nieuwe locaties gingen voorheen door het leven als amiGo-locatie. Het gaat om stations in Apeldoorn, De Rijp en Holten. De overige twee werden geëxploiteerd onder het merk Argos en staan in Rockanje en Rotterdam (Ommoord).

“Vanaf 26 november gaan we de nieuwe locaties Tamoil-blauw kleuren”, vertelt Ronald Kempen, directeur van Tamoil Nederland. “Zakelijke klanten kunnen gebruikmaken van de Tamoil-tankpas en daarnaast kunnen Argos-, amiGo- en Brand Oil-tankpashouders hun kaart blijven gebruiken op hun vertrouwde tankstation. Tamoil accepteert ook de Tankey-app van energiedirect.nl op alle Tamoil-locaties.”

Vlaggenschip Fieten Olie

Ook bij Fieten Olie zijn er volop ontwikkelingen. Vanaf december breidt het Drentse bedrijf uit met een nieuwe tanklocatie aan het Oosteinde in Vriezenveen. Op de 34ste vestiging van de aanbieder kan zowel Euro95 als diesel worden getankt, 24 uur per dag. Fieten Olie begint in januari 2019 bovendien met de bouw van een locatie in Hoofddorp in Noord-Holland, de tweede in deze provincie.

Volgens het bedrijf is de vergunning inmiddels rond, zijn de tekeningen klaar en staan de aannemers in de startblokken. Het tankstation wordt gebouwd bij de kruising Spoorlaan – Nieuw Bennebroekerweg in Hoofddorp. Het tankstation krijgt tien opstelplaatsen en vier wasboxen en wordt geheel onbemand. Klanten kunnen er terecht voor diesel, Euro95, Blue One en AdBlue.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.