Tankstations Fieten Olie toegevoegd aan netwerk XXImo-tankpas

Uitgever van Mobility Cards XXImo breidt zijn netwerk in Nederland uit met de tankstations van Fieten Olie. Met de toevoeging van de 33 Fieten Olie-stations, die in acht provincies liggen, is het netwerk van de tankpasaanbieder in de noordelijke helft van Nederland verder vergroot.

“Wij zijn enthousiast over deze uitbreiding die met name voor de XXImo-kaarthouders van boven de rivieren weer meer keuzemogelijkheden biedt, laat Patrick Bunnik van XXImo weten. “We blijven ons netwerk verder optimaliseren, ook in parkeren, taxi, openbaar vervoer, hotels, deelauto’s en -fietsen.”

Volgens Bunnik timmert Fieten Olie flink aan de weg. “Het bedrijf focust zich zowel op lage prijzen als op het uitbreiden van zijn netwerk, en dat gaat snel. Dat sluit perfect aan bij wat bedrijven op dit moment belangrijk vinden nu de prijs aan de pomp weer flink oploopt: kosten besparen zonder het de medewerker moeilijk te maken door een klein netwerk ter beschikking te stellen.”

Voordelige keuze

Richard Fieten van de tankstation-onderneming is enthousiast over de samenwerking. “Gemak dient de mens en met de mobiliteitskaart van XXImo profiteren kaarthouders van goedkoop tanken, een eenvoudige administratie en het gemak van de Milo-app. De Mobility Cards met XXImo-logo zijn voor ons een uitstekende aanvulling op de services bij onze tankstations.”

Fieten Olie kwam eind vorig jaar als voordeligste uit de bus in de Nationale Tanktest van de ANWB Kampioen, voor Sakko en Van den Belt. Het bedrijf uit het Drentse Hollandscheveld telt op dit moment 33 tankstations, waarvan vijf bemande locaties.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstations Fieten Olie toegevoegd aan netwerk XXImo-tankpas | TankPro.nl

Tankstations Fieten Olie toegevoegd aan netwerk XXImo-tankpas

Uitgever van Mobility Cards XXImo breidt zijn netwerk in Nederland uit met de tankstations van Fieten Olie. Met de toevoeging van de 33 Fieten Olie-stations, die in acht provincies liggen, is het netwerk van de tankpasaanbieder in de noordelijke helft van Nederland verder vergroot.

“Wij zijn enthousiast over deze uitbreiding die met name voor de XXImo-kaarthouders van boven de rivieren weer meer keuzemogelijkheden biedt, laat Patrick Bunnik van XXImo weten. “We blijven ons netwerk verder optimaliseren, ook in parkeren, taxi, openbaar vervoer, hotels, deelauto’s en -fietsen.”

Volgens Bunnik timmert Fieten Olie flink aan de weg. “Het bedrijf focust zich zowel op lage prijzen als op het uitbreiden van zijn netwerk, en dat gaat snel. Dat sluit perfect aan bij wat bedrijven op dit moment belangrijk vinden nu de prijs aan de pomp weer flink oploopt: kosten besparen zonder het de medewerker moeilijk te maken door een klein netwerk ter beschikking te stellen.”

Voordelige keuze

Richard Fieten van de tankstation-onderneming is enthousiast over de samenwerking. “Gemak dient de mens en met de mobiliteitskaart van XXImo profiteren kaarthouders van goedkoop tanken, een eenvoudige administratie en het gemak van de Milo-app. De Mobility Cards met XXImo-logo zijn voor ons een uitstekende aanvulling op de services bij onze tankstations.”

Fieten Olie kwam eind vorig jaar als voordeligste uit de bus in de Nationale Tanktest van de ANWB Kampioen, voor Sakko en Van den Belt. Het bedrijf uit het Drentse Hollandscheveld telt op dit moment 33 tankstations, waarvan vijf bemande locaties.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.