AVIA en DCB Energy accepteren elkaars truckkaarten

AVIA Nederland en DCB Energy zijn per 1 september een samenwerking aangegaan voor de wederzijdse acceptatie van elkaars truckkaarten op een aantal tanklocaties in Nederland. Deze samenwerking heeft betrekking op het openstellen van de DCB Energy-kaart op 38 AVIA Truck-stations en de nieuwe AVIA Truckkaart op 21 TruckEasy-locaties van DCB Energy, allemaal uitgerust met truckfaciliteiten.

Vanaf vrijdag zijn alle technische voorbereidingen afgerond en worden de tankkaarten wederzijds op de betreffende tankstations geaccepteerd. Door deze samenwerking biedt AVIA haar Truckkaart-klanten een veel betere dekking van tankstations in de Benelux en Duitsland. Het totale aanbod bestaat uit ruim 350 locaties, waarin meer dan 130 gunstig gelegen tankstations in Nederland zitten, naast ruim twintig locaties in België en Luxemburg en zo’n tweehonderd stations in Duitsland.

Uitbreiding

AVIA Truck-stations zijn speciaal ontwikkeld voor transportbedrijven die 24 uur per dag en zeven dagen per week de mogelijkheid willen hebben om te tanken. De vestigingen zijn veelal onbemand en zijn voorzien van highspeed-pompen (130 liter per minuut). Ze bevinden zich in de nabijheid van logistieke distributiecentra en snelwegen.

DCB Energy breidt zijn netwerk voor de truckkaart-houders fors uit door de acceptatie van de kaart bij de 38 AVIA-locaties. Beide bedrijven verwachten hun samenwerking in de nabije toekomst nog verder te kunnen uitbreiden. Zo verwacht AVIA eind dit jaar ook een groot aantal strategisch gelegen vestigingen te kunnen bieden in Frankrijk, Zwitserland, Spanje en Portugal.

Lees ook: AVIA lanceert truckkaart voor transportbedrijven

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

AVIA en DCB Energy accepteren elkaars truckkaarten | TankPro.nl

AVIA en DCB Energy accepteren elkaars truckkaarten

AVIA Nederland en DCB Energy zijn per 1 september een samenwerking aangegaan voor de wederzijdse acceptatie van elkaars truckkaarten op een aantal tanklocaties in Nederland. Deze samenwerking heeft betrekking op het openstellen van de DCB Energy-kaart op 38 AVIA Truck-stations en de nieuwe AVIA Truckkaart op 21 TruckEasy-locaties van DCB Energy, allemaal uitgerust met truckfaciliteiten.

Vanaf vrijdag zijn alle technische voorbereidingen afgerond en worden de tankkaarten wederzijds op de betreffende tankstations geaccepteerd. Door deze samenwerking biedt AVIA haar Truckkaart-klanten een veel betere dekking van tankstations in de Benelux en Duitsland. Het totale aanbod bestaat uit ruim 350 locaties, waarin meer dan 130 gunstig gelegen tankstations in Nederland zitten, naast ruim twintig locaties in België en Luxemburg en zo’n tweehonderd stations in Duitsland.

Uitbreiding

AVIA Truck-stations zijn speciaal ontwikkeld voor transportbedrijven die 24 uur per dag en zeven dagen per week de mogelijkheid willen hebben om te tanken. De vestigingen zijn veelal onbemand en zijn voorzien van highspeed-pompen (130 liter per minuut). Ze bevinden zich in de nabijheid van logistieke distributiecentra en snelwegen.

DCB Energy breidt zijn netwerk voor de truckkaart-houders fors uit door de acceptatie van de kaart bij de 38 AVIA-locaties. Beide bedrijven verwachten hun samenwerking in de nabije toekomst nog verder te kunnen uitbreiden. Zo verwacht AVIA eind dit jaar ook een groot aantal strategisch gelegen vestigingen te kunnen bieden in Frankrijk, Zwitserland, Spanje en Portugal.

Lees ook: AVIA lanceert truckkaart voor transportbedrijven

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.