AVIA lanceert Truck-kaart voor transportbedrijven

Tankstation-formule AVIA start met de AVIA Truck-kaart voor transportbedrijven. Met de kaart kunnen klanten gebruikmaken van een uitgebreid netwerk van tanklocaties, niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en vanaf september in België en Luxemburg. De truckstations zijn veelal onbemand en zijn speciaal ontwikkeld voor transportbedrijven die 24 uur per dag en zeven dagen per week de mogelijkheid willen hebben om te tanken.

De AVIA-vestigingen zijn voorzien van highspeed-pompen (130 liter per minuut) en bevinden zich in de nabijheid van logistieke distributiecentra en snelwegen. Alle facturen zijn volgens Europese BTW-richtlijnen opgesteld, zodat ze een helder inzicht verschaffen en het terugvorderen van belasting eenvoudiger maken. Klanten hebben bij de tankkaart de keuze tussen nationaal of internationaal gebruik. Die laatste variant is ook geschikt voor Duitsland en vanaf september tevens in België en Luxemburg.

Administratie

AVIA-klanten hebben met de kaart nauwkeurige informatie over het brandstofverbruik via een vereenvoudigde administratie en een heldere en overzichtelijk weekfactuur. Daarnaast hebben ze toegang tot het fleetmanagement-systeem.

Met de AVIA Truck-kaart kunnen transport-ondernemers bij meer dan 350 locaties in de Benelux en Duitsland tanken. Er kan vanaf 15 augustus ook getankt worden op een aantal locaties van DCB Energy, omdat daarmee een samenwerking is aangegaan. De tankstation-formule verwacht dat de kaart de komende tijd op nog meer strategische plekken bruikbaar is.

Lees ook: AVIA start website met pagina voor elke ondernemer

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

AVIA lanceert Truck-kaart voor transportbedrijven | TankPro.nl

AVIA lanceert Truck-kaart voor transportbedrijven

Tankstation-formule AVIA start met de AVIA Truck-kaart voor transportbedrijven. Met de kaart kunnen klanten gebruikmaken van een uitgebreid netwerk van tanklocaties, niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en vanaf september in België en Luxemburg. De truckstations zijn veelal onbemand en zijn speciaal ontwikkeld voor transportbedrijven die 24 uur per dag en zeven dagen per week de mogelijkheid willen hebben om te tanken.

De AVIA-vestigingen zijn voorzien van highspeed-pompen (130 liter per minuut) en bevinden zich in de nabijheid van logistieke distributiecentra en snelwegen. Alle facturen zijn volgens Europese BTW-richtlijnen opgesteld, zodat ze een helder inzicht verschaffen en het terugvorderen van belasting eenvoudiger maken. Klanten hebben bij de tankkaart de keuze tussen nationaal of internationaal gebruik. Die laatste variant is ook geschikt voor Duitsland en vanaf september tevens in België en Luxemburg.

Administratie

AVIA-klanten hebben met de kaart nauwkeurige informatie over het brandstofverbruik via een vereenvoudigde administratie en een heldere en overzichtelijk weekfactuur. Daarnaast hebben ze toegang tot het fleetmanagement-systeem.

Met de AVIA Truck-kaart kunnen transport-ondernemers bij meer dan 350 locaties in de Benelux en Duitsland tanken. Er kan vanaf 15 augustus ook getankt worden op een aantal locaties van DCB Energy, omdat daarmee een samenwerking is aangegaan. De tankstation-formule verwacht dat de kaart de komende tijd op nog meer strategische plekken bruikbaar is.

Lees ook: AVIA start website met pagina voor elke ondernemer

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.