AVIA start website met pagina voor elke ondernemer

AVIA Nederland heeft onlangs haar website vernieuwd. De vormgeving is moderner, de navigatie is verbeterd en er zijn diverse nieuwe mogelijkheden toegevoegd, die volgens de tankstation-formule goed passen bij het merk. Met de site wil het bedrijf de klanten, collega’s en pomphouders gemakkelijker en gestructureerder van informatie voorzien.

”Bij AVIA krijgt de ondernemer ruimte en daar is bij de bouw van de nieuwe website ook rekening mee gehouden”, zegt directeur Geert Kuipers.  We bieden service aan de tankstation-ondernemers door hen een eigen pagina te bieden, waar ze onder meer zelf lokaal nieuws en promoties kunnen plaatsen.”

Mobiel

Eén van de andere nieuwe mogelijkheden is Mijn AVIA, een persoonlijke webomgeving. Daar kunnen klanten gegevens vinden van onder andere hun spaar- of tankpas. Via de persoonlijke pagina houdt het bedrijf iedereen op de hoogte van alle acties en nieuwtjes of van ontwikkelingen bij favoriete tankstations.

De nieuwe site is volledig ’responsive’ en daardoor geoptimaliseerd voor het gebruik op mobiel. Het zoeken naar een station is uitgebreid, waardoor sneller een locatie kan worden gevonden. Acties en nieuwtjes worden prominenter onder de aandacht gebracht, ook op lokaal niveau, en de integratie met sociale media is verbeterd. Om haar klanten steeds optimaal van dienst te kunnen zijn, blijft AVIA werken aan verbetering van de site.

Tankstations

AVIA bestaat uit meer dan tachtig zelfstandige oliebedrijven in veertien West-Europese landen. Het heeft een netwerk van ongeveer drieduizend tankstations in Europa. Het is van oorsprong een Zwitserse organisatie met het hoofdkantoor in Zürich. In Nederland telt de organisatie 295 tankstations waarvan circa de helft bemand is en beschikt over een shop.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

AVIA start website met pagina voor elke ondernemer | TankPro.nl

AVIA start website met pagina voor elke ondernemer

AVIA Nederland heeft onlangs haar website vernieuwd. De vormgeving is moderner, de navigatie is verbeterd en er zijn diverse nieuwe mogelijkheden toegevoegd, die volgens de tankstation-formule goed passen bij het merk. Met de site wil het bedrijf de klanten, collega’s en pomphouders gemakkelijker en gestructureerder van informatie voorzien.

”Bij AVIA krijgt de ondernemer ruimte en daar is bij de bouw van de nieuwe website ook rekening mee gehouden”, zegt directeur Geert Kuipers.  We bieden service aan de tankstation-ondernemers door hen een eigen pagina te bieden, waar ze onder meer zelf lokaal nieuws en promoties kunnen plaatsen.”

Mobiel

Eén van de andere nieuwe mogelijkheden is Mijn AVIA, een persoonlijke webomgeving. Daar kunnen klanten gegevens vinden van onder andere hun spaar- of tankpas. Via de persoonlijke pagina houdt het bedrijf iedereen op de hoogte van alle acties en nieuwtjes of van ontwikkelingen bij favoriete tankstations.

De nieuwe site is volledig ’responsive’ en daardoor geoptimaliseerd voor het gebruik op mobiel. Het zoeken naar een station is uitgebreid, waardoor sneller een locatie kan worden gevonden. Acties en nieuwtjes worden prominenter onder de aandacht gebracht, ook op lokaal niveau, en de integratie met sociale media is verbeterd. Om haar klanten steeds optimaal van dienst te kunnen zijn, blijft AVIA werken aan verbetering van de site.

Tankstations

AVIA bestaat uit meer dan tachtig zelfstandige oliebedrijven in veertien West-Europese landen. Het heeft een netwerk van ongeveer drieduizend tankstations in Europa. Het is van oorsprong een Zwitserse organisatie met het hoofdkantoor in Zürich. In Nederland telt de organisatie 295 tankstations waarvan circa de helft bemand is en beschikt over een shop.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.