Beta en Bovag verzamelen samen verkoopgegevens april

Brancheverenigingen Beta en Bovag roepen hun achterbannen samen op om de litergegevens over de maand april door te geven. De brancheverenigingen werken samen om een duidelijk signaal af te geven richting de politiek.

Zoals bekend verzamelde Beta via de grensaccijnsmonitor gegevens onder de achterban en deed Bovag hetzelfde, in samenwerking met Nove. “Door over de aprilmaand de gegevens van alle brancheorganisaties samen gecoördineerd te verzamelen, vergroten we de hoeveelheid gegevens en dat maakt het onderzoek sterker”, stelt branchemanager Jan Bessembinders van Bovag Tankstations.

Pomphouders

Jolanda Vink van Beta vult aan: “Daarnaast treden we met één stem naar buiten als het om de resultaten gaat. Dat is voor de politici in Den Haag wel zo duidelijk.”

Leden kunnen bij hun eigen branchevereniging de gegevens aanleveren, zoals ze gewend zijn. De beide partijen overleggen dan hoe de data het best zijn samen te voegen voor de lobby in Den Haag. De pomphouders kunnen de literverkopen tot en met aanstaande maandag 12 mei aanleveren. Het invulformulier is te verkrijgen bij beide brancheorganisaties.

Accijnsbeleid

Halverwege deze maand start het kabinet met een evaluatie van het accijnsbeleid. Eerder al gaf staatssecretaris Eric Wiebes van Financiën aan dat bij tegenvallende resultaten maatregelen worden genomen. Welke actie hij dan wil ondernemen, is niet bekendgemaakt.

Lees ook: Voorlopig geen compensatie voor grenspomphouders

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Beta en Bovag verzamelen samen verkoopgegevens april | TankPro.nl

Beta en Bovag verzamelen samen verkoopgegevens april

Brancheverenigingen Beta en Bovag roepen hun achterbannen samen op om de litergegevens over de maand april door te geven. De brancheverenigingen werken samen om een duidelijk signaal af te geven richting de politiek.

Zoals bekend verzamelde Beta via de grensaccijnsmonitor gegevens onder de achterban en deed Bovag hetzelfde, in samenwerking met Nove. “Door over de aprilmaand de gegevens van alle brancheorganisaties samen gecoördineerd te verzamelen, vergroten we de hoeveelheid gegevens en dat maakt het onderzoek sterker”, stelt branchemanager Jan Bessembinders van Bovag Tankstations.

Pomphouders

Jolanda Vink van Beta vult aan: “Daarnaast treden we met één stem naar buiten als het om de resultaten gaat. Dat is voor de politici in Den Haag wel zo duidelijk.”

Leden kunnen bij hun eigen branchevereniging de gegevens aanleveren, zoals ze gewend zijn. De beide partijen overleggen dan hoe de data het best zijn samen te voegen voor de lobby in Den Haag. De pomphouders kunnen de literverkopen tot en met aanstaande maandag 12 mei aanleveren. Het invulformulier is te verkrijgen bij beide brancheorganisaties.

Accijnsbeleid

Halverwege deze maand start het kabinet met een evaluatie van het accijnsbeleid. Eerder al gaf staatssecretaris Eric Wiebes van Financiën aan dat bij tegenvallende resultaten maatregelen worden genomen. Welke actie hij dan wil ondernemen, is niet bekendgemaakt.

Lees ook: Voorlopig geen compensatie voor grenspomphouders

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.