Greenpoint, een initiatief van de Van Kessel Groep, heeft maandag aan de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht het nieuwste waterstoftankstation van Nederland geopend. Het station is bijzonder omdat auto’s, vrachtwagens én bussen er waterstof kunnen tanken, maar vooral omdat alle benodigde installaties ondergronds zijn gerealiseerd.
voor auto's, trucks en bussen

Greenpoint opent Europa’s eerste ondergrondse waterstoftankstation

De officiële opening van het Greenpoint-waterstoftankstation in Dordrecht werd maandag verricht door Marijn van Twist van Koninklijke Van Twist (l.) en Rik van der Linden, wethouder Mobiliteit & Infrastructuur van de gemeente Dordrecht. Foto: ProMedia, 2023

Greenpoint, een initiatief van de Van Kessel Groep, heeft maandag aan de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht het nieuwste waterstoftankstation van Nederland geopend. Het station is bijzonder omdat auto’s, vrachtwagens én bussen er waterstof kunnen tanken, maar vooral omdat als eerste in Europa alle benodigde installaties ondergronds zijn gerealiseerd.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Greenpoint opent Europa’s eerste ondergrondse waterstoftankstation | TankPro.nl
Greenpoint, een initiatief van de Van Kessel Groep, heeft maandag aan de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht het nieuwste waterstoftankstation van Nederland geopend. Het station is bijzonder omdat auto’s, vrachtwagens én bussen er waterstof kunnen tanken, maar vooral omdat alle benodigde installaties ondergronds zijn gerealiseerd.
voor auto's, trucks en bussen

Greenpoint opent Europa’s eerste ondergrondse waterstoftankstation

De officiële opening van het Greenpoint-waterstoftankstation in Dordrecht werd maandag verricht door Marijn van Twist van Koninklijke Van Twist (l.) en Rik van der Linden, wethouder Mobiliteit & Infrastructuur van de gemeente Dordrecht. Foto: ProMedia, 2023

Greenpoint, een initiatief van de Van Kessel Groep, heeft maandag aan de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht het nieuwste waterstoftankstation van Nederland geopend. Het station is bijzonder omdat auto’s, vrachtwagens én bussen er waterstof kunnen tanken, maar vooral omdat als eerste in Europa alle benodigde installaties ondergronds zijn gerealiseerd.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.