Komende editie Car Wash Show Europe Amsterdam grootser dan ooit

Op de beursvloer van de Car Wash Show Europe staat de toekomst van de carwashbranche centraal. Op 18 en 19 september vormt de Kromhouthal in Amsterdam het epicentrum van deze sector. De nieuwste innovaties en ontwikkelingen op carwashgebied zijn tijdens dit evenement te bekijken. Op de goed gevulde beursvloer hebben op dit moment al meer dan 60 exposanten een plek ingetekend. Ook het workshopprogramma is zonder meer de moeite waard.

Dit is een niet te missen kans voor bedrijven, ondernemers en toeleveranciers die zich bezighouden met het professioneel wassen van auto’s om hun netwerk verder uit te breiden. Daarnaast kunnen bezoekers de nieuwste innovaties bekijken en ideeën uitwisselen, zodat zij na afloop weer volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied.

Workshops

Een uitgebreid en interactief workshopprogramma gaat uitgebreid in op belangrijke onderwerpen waar ondernemers mee te maken krijgen. Denk aan het verbeteren van carwashes, het stimuleren en motiveren van personeel en het ontdekken van nieuwe marktinzichten. Een groot aantal professionele sprekers, waaronder CEO Eric Wulf van de International Carwash Association, deelt hun kennis over de sector. Spreker Cornelis van de Pol van Mr. Wash gaat in op het belang van teambuilding en de waarde van toegewijde en betrouwbare werknemers. Brian Madderson van de Britse Petrol Retailers Association praat over de schade die malafide carwashes aanrichten en vertelt waarom deze dubieuze bedrijven echt gestopt moeten worden.

Op 17 september gaat de derde editie van de Car Wash Show Europe van start met de Car Wash Tours, een bijzondere tocht door de regio Amsterdam. Dit is een uitgelezen kans om met internationale collega’s verschillende wasgelegenheden aan te doen en kennis uit te wisselen. Naast informatief is deze rondreis ook zeer geschikt als netwerkgelegenheid. Als kers op de taart is deelname aan de Car Wash Tours een ideale manier voor buitenlandse gasten om een bezoek te brengen aan Nederland.

Car Wash Hall of Fame Awards

Tijdens de Car Wash Show Europe vindt bovendien de Car Wash Hall of Fame awards-ceremonie plaats. Baanbrekende prestaties op het gebied van carwash worden beloond met een fraaie prijs op een prachtige locatie. Na de prijsuitreiking, hebben bezoekers de mogelijkheid om carwash-professionals te ontmoeten onder het genot van een maaltijd of een borrel. De prijsuitreiking is een mooie kans om te netwerken en de banden aan te halen.

Tijdens de derde editie van de Car Wash Show Europe presenteren meer dan 60 exposanten hun meest recente innovaties en kennis. Een bezoek aan dit event is een uitgelezen kans om waardevolle, nieuwe inzichten op te doen. Meer dan 2.000 onafhankelijke carwash-ondernemers uit meer dan 16 landen woonden de editie van 2017 bij. Het evenement brengt in 2019 opnieuw alle marktleiders en andere grote spelers uit de branche samen.

Met de Car Wash Tours en de keuze voor een nieuwe locatie in de vorm van de Kromhouthal belooft de komende editie van Car Wash Show Europe spectaculairder te worden dan ooit. Naast een bezoek aan de beursvloer valt er natuurlijk nog veel meer te beleven in Amsterdam.

Voor meer informatie en toegang tot het evenement kunt u een kijkje nemen op de website van Car Wash Show Europe.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Komende editie Car Wash Show Europe Amsterdam grootser dan ooit | TankPro.nl

Komende editie Car Wash Show Europe Amsterdam grootser dan ooit

Op de beursvloer van de Car Wash Show Europe staat de toekomst van de carwashbranche centraal. Op 18 en 19 september vormt de Kromhouthal in Amsterdam het epicentrum van deze sector. De nieuwste innovaties en ontwikkelingen op carwashgebied zijn tijdens dit evenement te bekijken. Op de goed gevulde beursvloer hebben op dit moment al meer dan 60 exposanten een plek ingetekend. Ook het workshopprogramma is zonder meer de moeite waard.

Dit is een niet te missen kans voor bedrijven, ondernemers en toeleveranciers die zich bezighouden met het professioneel wassen van auto’s om hun netwerk verder uit te breiden. Daarnaast kunnen bezoekers de nieuwste innovaties bekijken en ideeën uitwisselen, zodat zij na afloop weer volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied.

Workshops

Een uitgebreid en interactief workshopprogramma gaat uitgebreid in op belangrijke onderwerpen waar ondernemers mee te maken krijgen. Denk aan het verbeteren van carwashes, het stimuleren en motiveren van personeel en het ontdekken van nieuwe marktinzichten. Een groot aantal professionele sprekers, waaronder CEO Eric Wulf van de International Carwash Association, deelt hun kennis over de sector. Spreker Cornelis van de Pol van Mr. Wash gaat in op het belang van teambuilding en de waarde van toegewijde en betrouwbare werknemers. Brian Madderson van de Britse Petrol Retailers Association praat over de schade die malafide carwashes aanrichten en vertelt waarom deze dubieuze bedrijven echt gestopt moeten worden.

Op 17 september gaat de derde editie van de Car Wash Show Europe van start met de Car Wash Tours, een bijzondere tocht door de regio Amsterdam. Dit is een uitgelezen kans om met internationale collega’s verschillende wasgelegenheden aan te doen en kennis uit te wisselen. Naast informatief is deze rondreis ook zeer geschikt als netwerkgelegenheid. Als kers op de taart is deelname aan de Car Wash Tours een ideale manier voor buitenlandse gasten om een bezoek te brengen aan Nederland.

Car Wash Hall of Fame Awards

Tijdens de Car Wash Show Europe vindt bovendien de Car Wash Hall of Fame awards-ceremonie plaats. Baanbrekende prestaties op het gebied van carwash worden beloond met een fraaie prijs op een prachtige locatie. Na de prijsuitreiking, hebben bezoekers de mogelijkheid om carwash-professionals te ontmoeten onder het genot van een maaltijd of een borrel. De prijsuitreiking is een mooie kans om te netwerken en de banden aan te halen.

Tijdens de derde editie van de Car Wash Show Europe presenteren meer dan 60 exposanten hun meest recente innovaties en kennis. Een bezoek aan dit event is een uitgelezen kans om waardevolle, nieuwe inzichten op te doen. Meer dan 2.000 onafhankelijke carwash-ondernemers uit meer dan 16 landen woonden de editie van 2017 bij. Het evenement brengt in 2019 opnieuw alle marktleiders en andere grote spelers uit de branche samen.

Met de Car Wash Tours en de keuze voor een nieuwe locatie in de vorm van de Kromhouthal belooft de komende editie van Car Wash Show Europe spectaculairder te worden dan ooit. Naast een bezoek aan de beursvloer valt er natuurlijk nog veel meer te beleven in Amsterdam.

Voor meer informatie en toegang tot het evenement kunt u een kijkje nemen op de website van Car Wash Show Europe.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.