Carwashbedrijf Dico start samenwerking met Poseidon en Walnut

Poseidon Security gaat intensief samenwerken met carwashbedrijf Dico. Eerste stap bij de deal is het voorzien van kentekenherkenning-software bij de fabriek en de showcase van de Duitse carwashproducent. Door de samenwerking wordt Poseidon de ‘preferred supplier’ als het gaat om camerasystemen, kentekenherkenning en het loyalty-programma dat onlangs met hun partner Walnut werd gestart.

Rob Dankers van Poseidon is uiteraard verheugd over de deal. “Het was al een tijdje in de maak, maar nu kunnen we het eindelijk naar buiten brengen. We gaan flink samenwerken met elkaar.” Het wordt volgens hem echt een vergaande samenwerking tussen de drie bedrijven. “Dico is een mooi, groot Duits bedrijf. Om met hen op deze manier aan de slag te kunnen, is een grote kans voor Poseidon om nog groter te worden in de carwash en biedt aanzienlijke kansen in het buitenland.”

Lees het gehele verhaal op zusterblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/algemeen/2017/06/13/carwash-bedrijf-dico-sluit-grote-deal-met-poseidon/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.