Matz Carwash opent in 2018 nieuwe vestiging in Zutphen

Matz Carwash opent volgend jaar in Zutphen een tweede locatie waar duurzaam autowassen centraal staat. Naar verwachting zal de wasstraat medio februari openen aan de Pollaan op industrieterrein de Mars, vlakbij de Meubelboulevard. “We hebben gekozen voor deze locatie omdat er altijd bedrijvigheid is”, zegt ondernemer Martin Kniest van Matz Carwash.

Sinds 2012 heeft hij een wasstraat in Deventer. “Alles wat we daar geleerd hebben, nemen we mee naar ons nieuwe zusje in Zutphen. Het wordt echt een 2.0 concept, nog beter dan wat we nu al hebben in Deventer.” Het nieuw te openen filiaal moet volgens hem weer gefocust zijn op duurzaamheid, wassen zonder het milieu veel te belasten. “We willen goede kwaliteit waarborgen door onder andere grondig voor te reinigen en door de speciale SoftTec-borstels, die ervoor zorgen dat er geen krassen op de lak van een auto kunnen ontstaan.”

Lees het volledige verhaal op onze nieuwe vaktitel CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/04/25/matz-carwash-opent-in-2018-nieuwe-vestiging-in-zutphen-2/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Matz Carwash opent in 2018 nieuwe vestiging in Zutphen | TankPro.nl

Matz Carwash opent in 2018 nieuwe vestiging in Zutphen

Matz Carwash opent volgend jaar in Zutphen een tweede locatie waar duurzaam autowassen centraal staat. Naar verwachting zal de wasstraat medio februari openen aan de Pollaan op industrieterrein de Mars, vlakbij de Meubelboulevard. “We hebben gekozen voor deze locatie omdat er altijd bedrijvigheid is”, zegt ondernemer Martin Kniest van Matz Carwash.

Sinds 2012 heeft hij een wasstraat in Deventer. “Alles wat we daar geleerd hebben, nemen we mee naar ons nieuwe zusje in Zutphen. Het wordt echt een 2.0 concept, nog beter dan wat we nu al hebben in Deventer.” Het nieuw te openen filiaal moet volgens hem weer gefocust zijn op duurzaamheid, wassen zonder het milieu veel te belasten. “We willen goede kwaliteit waarborgen door onder andere grondig voor te reinigen en door de speciale SoftTec-borstels, die ervoor zorgen dat er geen krassen op de lak van een auto kunnen ontstaan.”

Lees het volledige verhaal op onze nieuwe vaktitel CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/04/25/matz-carwash-opent-in-2018-nieuwe-vestiging-in-zutphen-2/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.